Ελεύθερος νεαρός που κατηγορήθηκε για βιασμό πέντε χρόνια πριν

0
12
Ελεύθερος νεαρός που κατηγορήθηκε για βιασμό πέντε χρόνια πριν

Είχε καταγγελθεί από ανήλικη και δεν προέκυψαν ενδείξεις για βιασμό και αποπλάνηση

Ελεύθερος αφέθηκε ένας 21χρονος σήμερα σπουδαστής, κατά του οποίου είχε κάνει καταγγελία μια 15χρονη κοπέλα στο πλαίσιο του κινήματος Me Too, ότι τη βίασε το 2017 στις τουαλέτες κεντρικής καφετέριας στον Βόλο.

Προ μηνών η νεαρή κοπέλα, ανέφερε αρχικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια στην Αστυνομία, πως στα τέλη Ιουλίου του 2017 είχε πάει μαζί με τον 16χρονο για καφέ μεσημεριανές ώρες. Τότε, σύμφωνα με τα όσα είπε, ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του μαγαζιού ο νεαρός την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα, παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε.
Ωστόσο, μετά επέστρεψαν πίσω στο τραπέζι τους και τελείωσαν τον καφέ τους, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.

Σε βάρος του 21χρονου Βολιώτη σπουδαστή ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργηματικές πράξεις και συγκεκριμένα του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου βάσει του 339 του Ποινικού Κώδικα. Ο νεαρός έμπλεξε και ταλαιπωρήθηκε εξαιτίας της καταγγελίας του κοριτσιού και χθες οδηγήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα, όπου αρνήθηκε πως ήταν ο δράστης των δύο πράξεων.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή κάποιου περιοριστικού όρου, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι τελέστηκαν τα δύο αδικήματα.

Μάλιστα η 20χρονη κλήθηκε στο πλαίσιο της ανάκρισης να καταθέσει για το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν έπεσε θύμα βιασμού, και δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του νεαρού άνδρα.

Πηγή