Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων ο Αθαν. Ζλατούδης

0
39
Ζλατούδη

Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού εξελέγη κατά την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) Αθανάσιος Ζλατούδης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκφράζει την βεβαιότητά του ότι ο κ. Ζλατούδης θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, και από την νέα του θέση, να υπηρετεί τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου του νησιωτικού συμπλέγματος της Μαγνησίας, όπως άλλωστε έκανε και από τις θέσεις του στον επιμελητηριακό θεσμό.
Οι Β. Σποράδες αποτελούν μοχλό τουριστικής ανάπτυξης και προώθησης της Μαγνησίας, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό, γι’ αυτό και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εκφράζει την πεποίθησή του ότι ο θεσμός του Επιμελητηρίου αποτελεί για τον κ. Ζλατούδη, στον οποίο και εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ένα καλό εφαλτήριο για την προώθηση αυτών των θεμάτων στον χώρο της Αυτοδιοίκησης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ