Βρετανία: Απογείωση των κρατήσεων μετά τις ανακοινώσεις Τζόνσον – Η Ελλάδα στους top προορισμούς

0
49
Ellada

Αύξηση καταγράφουν οι αεροπορικές εταιρίες του Ην. Βασιλείου στις κρατήσεις πτήσεων μετά την παρουσίαση του οδικού χάρτη εξόδου από το lockdown από τον βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Όπως είπε ο βρετανός πρωθυπουργός, μια παγκόσμια taskforce για τα ταξίδια θα συντάξει μια μελέτη για τον τρόπο με τον οποίο θα επανέλθουν τα διεθνή ταξίδια στις 12 Απριλίου. Στη συνέχεια η κυβέρνηση θα αποφασίσει να άρει τους περιορισμούς σε αυτά.

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί πριν τις 17 Μαϊου το νωρίτερο.

Η TUI ανέφερε οτι κατέγραψε την καλύτερη ημέρα κρατήσεων του μήνα, με ισχυρό ενδιαφέρον για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία.

Ο Thomas Cook είχε αύξηση 100% στις επισκέψεις στη σελίδα του τη Δευτέρα, με τις κρατήσεις να ρέουν για Ελλάδα, Κύπρο, Μεξικό και Δομινικανή Δημοκρατία.

Η EasyJet κατέγραψε επίσης αύξηση, της τάξης του 337%, στις κρατήσεις πτήσεων και αύξηση 630% στις κρατήσεις διακοπών για προορισμούς όπως η Κρήτη, το Αλικάντε, η Μάλαγα, το Πάλμο και το Φάρο. Οι κρατήσεις αφορούν κυρίως τον Αύγουστο, και έπονται ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλο του τουριστικού γραφείου πολυτελών διακοπών Designer Travel, Amanda Matthews, η εταιρία της κατέγραψε διπλάσιο αριθμό αναζητήσεων και νέων κρατήσεων για το καλοκαίρι.

tornosnews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ