Ευχετήριο μήνυμα του υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου, για τη νέα χρονιά…

0
62
Christos Triantopoulos

Ευχετήριο μήνυμα Χρήστου Τριαντόπουλου για τη νέα χρονιά

CTrianto Orkomosia 13082021b

Σήμερα κλείνει ακόμα μία δύσκολη χρονιά, το 2021, όπου η πατρίδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με δυσμενείς εξωγενείς παράγοντες, όπως η συνέχιση και εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και οι διεθνείς πληθωριστικές τάσεις σε μία παγκόσμια οικονομία – όπου το παίγνιο της παγκοσμιοποίησης δεν είναι, πλέον, το ίδιο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, που συνοδεύτηκε από σοβαρές φυσικές καταστροφές, στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής, τα αποτελέσματα της οποίας, δυστυχώς, είναι -πλέον- ορατά και απτά στην πατρίδα μας, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Ήταν μία χρονιά που η ελληνική κοινωνία και οικονομία αγωνίστηκε και άντεξε απέναντι στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν, με όλους τους εμπλεκόμενους να εργάζονται εντατικά και σκληρά, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες, να μετριαστούν τα αποτελέσματά τους, αλλά και να ξεπεραστούν το συντομότερο δυνατόν. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται εντατικά με προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον και στην ευημερία όλων των πολιτών. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το 2021 ήταν το έτος που ο μηχανισμός της κρατικής αρωγής δημιουργήθηκε, εφαρμόστηκε, επεκτάθηκε και εξελίχθηκε, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο, ταχύτερο και δικαιότερο πλαίσιο στήριξης και αποκατάστασης μετά από μία φυσική καταστροφή προς όφελος των πολιτών, των τόπων και των δασών που επλήγησαν. Ένας μηχανισμός που θα ενδυναμωθεί περαιτέρω μέσα στην επόμενη χρονιά μέσα από θεσμικά βήματα, νέες ψηφιακές διαδικασίες και στενότερη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Και τη νέα χρονιά θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, να δρούμε και να εργαζόμαστε στο πεδίο, όπου αυτό -και εάν- απαιτηθεί και μαζί με τους πολίτες που έχουν ανάγκη το κράτος. 

Και όποιος εργάζεται εντατικά, έχει το δικαίωμα, αλλά και τις προϋποθέσεις, για να είναι αισιόδοξος για την νέα χρονιά που έρχεται. Μία νέα χρονιά με δυσκολίες που έρχονται από την προηγούμενη, τις οποίες όμως, όλοι μαζί, θα τις ξεπεράσουμε, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και με τις ισχυρότερες προϋποθέσεις για ένα ακόμα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας. Ήδη, σε δυόμισι χρόνια, έχουμε αλλάξει, καταφέρει και πετύχει πολλά! Και θα κάνουμε, με ενότητα, πολλά περισσότερα στο νέο έτος που έρχεται. Πολλές ευχές, λοιπόν, για το 2022, με υγεία, προκοπή, αλληλεγγύη και αισιοδοξία. Καλή χρονιά να έχουμε όλες και όλοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ