Κορωνοϊός: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο-ντοκιμαντέρ του Mykonos Live TV «ΚΡΟΥΣΜΑ 0 – ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ»

0
84
Patient 0 Greece
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ MYKONOS LIVE TV Η ΑΣΘΕΝΗΣ 0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ BULLYING ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Η επιχειρηματίας Δήμητρα Βουλγαρίδου στις 26-02-2020 καταγράφτηκε επίσημα ως το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 στην χώρα μας.
Με την νοσηλεία της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ως ασθενής 0 «τάραξε» το Ελληνικό Πανελλήνιο, «αναστάτωσε» την ροή των ειδήσεων και έθεσε σε συναγερμό την Ελληνική επιστημονική και ιατρική κοινότητα.
Είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο μαζί με τον σύζυγο της Φάνο Ζαχαρίου, με τον επιστήθιο φίλο της, δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο, και έναν ακόμη φίλο τους, τον Δημήτρη Βύζα, προκειμένου να παρευρεθούν στην Εβδομάδα Μόδας.
Η παραμονή στην πόλη του Ιταλικού βορρά περιλάμβανε ως είθισται και από παλιότερες επισκέψεις τους, μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης, την καρδιά της Ευρωπαϊκής μόδας και παρακολούθηση για επαγγελματικό σκοπό, επιδείξεων μόδας μεγάλων οίκων υψηλής ραπτικής.

Όλα έβαιναν καλώς μέχρι που την τελευταία μέρα ακυρώθηκαν αναπάντεχα λόγω της έξαρσης του Covid -19, σημαντικές εκδηλώσεις που ήταν να παραβρεθούν, γεγονός που τους θορύβησε και τους προβλημάτισε.
Η επιστροφή στην Ελλάδα μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Προτεραιότητα τους ήταν να γυρίσουν υγιείς στην πατρίδα.
Η μοίρα αποφάσισε ένα διαφορετικό σενάριο και από την ανέμελη αυτή παρέα, η Δήμητρα ήταν αυτή που έμελλε να αποτελεί ιστορικά το κρούσμα 0 της Ελλάδας. 

Στο βίντεο-ντοκιμαντέρ του Mykonos Live TV αποκαλύπτονται, μεταξύ άλλων: οι συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ως ασθενής 0 στο θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ , η κοινωνική απομόνωση, η ψυχολογική πίεση και ο εκφοβισμός που βίωσε η ίδια , η οικογένεια της αλλά οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες- φίλοι της που μπήκαν σε καραντίνα πριν το πρώτο lock down του Μαρτίου του 2020.

Mykonos Live TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ