Κορωνοϊός: Νέα Μέτρα που περιλαμβάνει και πιστοποιητικά εμβολιασμού με ημερομηνία λήξης ανακοινώνει ο Κ. Μητσοτάκης (VIDEO)

0
44
Mitsotakis

Τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του σφοδρού τέταρτου πανδημικού κύματος που «σαρώνει» τη χώρα ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχής γενομένης από την Δευτέρα 22 Νοεμβρίουοι μη εμβολιασμένοι πολίτες δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε κανέναν κλειστό χώρο εστίασης ή ψυχαγωγίας, καθώς δεν θα γίνονται πλέον δεκτά τα αρνητικά rapid ή PCR test.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, «όλοι οι ενήλικες ανεμβολίαστοι πολίτες, πέραν της εστίασης, δεν θα εισέρχονται και σε άλλες κλειστές αίθουσες ούτε και με την επίδειξη τεστ».

«Σε σινεμά, θέατρα, μουσεία ή γυμναστήρια, για παράδειγμα. Είναι μία άμεση ενέργεια προστασίας και, ασφαλώς, μία έμμεση προτροπή να εμβολιαστούν» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι για τους πολίτες άνω των 60 ετών παύει να ισχύει επτά μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό τους το πιστοποιητικό εισόδου σε κλειστούς χώρους.

Κανόνες

Kanones

Μήνυμα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ