Σκόπελος: Ανακοίνωση από τον κ. Δημήτρη Ευσταθίου για την κατάργηση των τεσσάρων έργων στη Γλώσσα…

0
134
Δημήτρης Ευσταθίου MagnesiaTV

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου όσο τα ασύστολα ψεύδη θα διαρρέουν ανενόχλητα τόσο θα κάνουμε ανακοινώσεις. Είναι άλλωστε αρχική μας δέσμευση ώς παράταξη, ότι δεν θα συνταχθούμε με αήθειες και αναλήθειες.

Επιμένουμε λοιπόν και εμμένουμε στο ψήφισμά μας ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοτικής αρχής  που προεδρεύει ο κ Περίσσης  με μέλη τους δύο Αντιδημάρχους με την υπ’ αρίθμ. 7/2020 απόφαση που έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με ΑΔΑ:6ΚΡΨΩ1Δ-21Π, αποφάσισε την κατάργηση των επίμαχων τεσσάρων έργων που αφορούν τη Γλώσσα.

Στην συγκεκριμένη ΑΔΑ δεν αναφέρεται καμία συγχώνευση έργων (παραθέτουμε την απόφαση προς γνώση όλων σας).

Δεν εντάσσεται κανένα από αυτά τα έργα στο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021. Ας  μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν οι αναπλάσεις – διαμορφώσεις των περιοχών Σταυρός-Αρχαιολογικός χώρος Λουτρακίου, με την ανακατασκευή συντήρηση οδοστρωμάτων της Γλώσσας μόνο ένας εγκέφαλος με μεγάλη αταξία μπορεί να τα συνδέσει.

 Η παράταξη μας το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 το ψήφισε για να ολοκληρωθούν τα έργα στο Δήμο μας, και ζητήσαμε από την Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τις απαραίτητες μελέτες  ώστε να μην φτάσουμε πάλι σε καταργήσεις έργων. Ας φροντίσουν λοιπόν οι διοικούντες, να έχουν συνταχθεί οι σχετικές μελέτες για  να απορροφηθούν τα χρήματα για την ασφαλή υλοποίηση των έργων μέσω του τεχνικού προγράμματος, και να αποφεύγονται εικονικοί προϋπολογισμοί που οδηγούν στην κατάργηση των έργων και ας αφήσουν τα πολλά λόγια.

Πολλά ακούγονται για “καλοδεχούμενη κριτική”. Μπορεί όμως μια διοίκηση που δεν συνεργάζεται αλλά επιτακτικά αποφασίζει να αναγνωρίσει μια καλοδεχούμενη κριτική; ή  μήπως μυγιάζεται;  

“Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα είναι ένα πολύτιμο χάρισμα, που μόνο όσοι το έχουν μπορούν να το εκτιμήσουν στους άλλους. Άνθρωποι που έχουν μάθει στη ζωή τους να πορεύονται “μέσω Λαμίας”, πάντα θα αντιλαμβάνονται την ειλικρίνεια και την ευθύτητα ως επίθεση”.

Είναι λυπηρό για τον τόπο και τους κατοίκους του, να εκπροσωπούνται ενός Δημάρχου, που τα αντανακλαστικά του λειτουργούν καλά, μόνο όταν είναι να απολογηθεί στη μείζονα αντιπολίτευση, ενώ όταν είναι να διαχειριστεί τα σοβαρά ζητήματα της παρούσας υγειονομικής κρίσης, αυτά τα αντανακλαστικά να βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Για πόσο καιρό ακόμα συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου η αυταρέσκεια και ο ναρκισσισμός θα εμποδίζει την πρόοδο του τόπου και των κατοίκων του;

Γιατί άραγε ο Δήμαρχος βγαίνει με τόση αγωνία να απολογηθεί έκτος συμβουλίων;

Μήπως φοβάται ότι τελικά αντί για το δημοτικό ακίνητο, του μείνει απούλητος ο σανός που αγόρασε να μας ταΐσει στην 4ετία του;

Τι να πω, ότι χαίρομαι που τον διακινούμε περισσότερο και από το κορονοιό; Δεν θα το πω. Δεν είμαι οπαδός της αυταρέσκειας. Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει. Με την ευχή και την ελπίδα για περισσότερο φως αλήθειας στις καρδιές και στις οικογένειες όλων μας, σας εύχομαι καλές γιορτές.

Δημήτρης Κ. Ευσταθίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ