Επιστολή των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού “Το Νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά”

0
17
Stamatis Perisis Skopelos

Επιστολή των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού «Το Νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά»  με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Περίσση.Θέλουμε όλοι μας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείξατε στον συνδυασμό μας και στα πρόσωπα που τον απαρτίζουν και αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο, συνειδητά επιλέξαμε να μείνουμε αμέτοχοι στις προκλήσεις, στις μεθοδεύσεις και στις υπόγειες διαδρομές. Επιλέξαμε να μείνουμε προσηλωμένοι απολύτως στον στόχο μας και να μεταφέρουμε την πρόταση του συνδυασμός μας για την επόμενη μέρα σε κάθε γωνιά του τόπου μας.

Στις μέρες που απομένουν σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας.
Να εμπιστευτείτε τον συνδυασμό μας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση, γιατί ο τόπος μας έχει τις δυνατότητες και εμείς είμαστε εδώ, ξέρουμε, μπορούμε και δεσμευόμαστε να τις αξιοποιήσουμε.

Στεκόμαστε δίπλα πιστά, δυναμικά, ενεργά και μαχητικά και στον β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών, στον υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Περίσση, ο οποίος μας εμπνέει, τον εμπιστευόμαστε και τον στηρίζουμε για μια νέα Σκόπελο, την Σκόπελο του μέλλοντος, την Σκόπελο των προσδοκιών μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε στιγμή ότι ο πραγματικός αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε, ώστε ο τόπος μας να γίνει πρότυπο ανάπτυξης και δημιουργίας.

Γι’ αυτό καλούμε όσους δεν επιλέξατε τον συνδυασμό μας στον α’ γύρο, να σταθείτε δίπλα μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις ιδέες μας και τις ανησυχίες μας για να ανοίξουμε μια νέα δημιουργική σελίδα για το Δήμο μας.

Σας καλούμε όλους να συμπορευτούμε μαζί για την τελική νίκη της ερχόμενης Κυριακής, ψηφίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Περίσση, ξέρετε ότι μπορούμε, μας πιστεύετε και δεν θα σας απογοητεύσουμε!!!

Οι υπογράφοντες:

Η ομάδα του συνδυασμού «Το Νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά»  με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Περίσση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ