Ετοιμαστείτε…το Χάπι της νεότητας μας έρχεται!

0
13
Youth Pill

Οι επιστήμονες βρίσκονται πολύ κοντά στην δημιουργία ενός χαπιού που θα μας επιτρέπει να μένουμε πάντα νέοι. Κλινικές δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη στο Medical Center’s Aging Institute στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, για να βρουν την συγκεκριμένη φόρμουλα που θα επιτύχει το ακατόρθωτο!

Οι ερευνητές στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου είναι αφοσιωμένοι στο «ξεκλείδωμα» του μυστηρίου της γήρανσης. Ο διευθυντής του Ινστιτούτου, Dr. Toren Finkel, λέει ότι η ομάδα του αναπτύσσει νέες στρατηγικές κατά της γήρανσης. «Έχουμε 14 εργαστήρια όπου οι ερευνητές προσπαθούν να κατανοήσουν από διαφορετικές γωνίες το πώς και γιατί γερνάμε», εξηγεί ο Finkel. “Ως ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα φάρμακα που επεκτείνουν τη ζωή μας, μένοντας παράλληλα υγιείς χωρίς χρόνιες ασθένειες”.

Ο Finkel προσπάθησε να κάνει ένα μικρό τεστ με 50 άτομα, ηλικίας άνω των 70 ετών,θέλοντας να καταπολεμήσει και να αποτρέψει τη γήρανση που προκαλείται από φλεγμονή. Η ελπίδα του είναι να αναπτύξει αρχικά ένα τεστ αίματος το οποίο θα έδειχνε ποιος θα μεγαλώσει καλά και ποιος ανεπαρκώς. «Εξετάζουμε την ιντερλευκίνη 6 (IL-6), η οποία έχει βρεθεί ότι είναι ένας δείκτης φλεγμονής, ένας μεγάλος παράγοντας γήρανσης και τα υψηλά επίπεδα IL-6 μπορεί να προκαλέσουν αδυναμία καθώς γερνάμε». Σύμφωνα με τον Finkel, «το ερώτημα είναι εάν η φλεγμονή είναι αιτία ή σχετίζεται με την γήρανση».

Όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό τ’ αποτελέσματα θα είναι ικανά να μας δώσουν το πολυπόθητο χάπι που θα μας κρατά νέους και υγιείς για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ