Η δύσκολη ζωή της 6χρονης που έμενε κλειδωμένη τις νύχτες για να πηγαίνει η μητέρα στη δουλειά της

0
6
Η δύσκολη ζωή της 6χρονης που έμενε κλειδωμένη τις νύχτες για να πηγαίνει η μητέρα στη δουλειά της

Η μικρή είναι σήμερα 12 ετών. Τα όσα έχει περάσει έχουν συζητηθεί ουκ ολίγες φορές σε Πάτρα και Αθήνα. Για το κορίτσι όπως φαίνεται δεν υπάρχουν χρόνια αθωότητας…

To 2016 η Πάτρα είχε συγκλονιστεί από την περιπέτεια μίας 6χρονης με πατέρα Έλληνα και μητέρα Βουλγάρα. Η μικρή διέμενε στην οδό Λύκωνος μαζί με τη μάνα της. Η γυναίκα όμως εργαζόταν σε μπαρ με αποτέλεσμα να αφήνει μόνη της την 6χρονη η οποία έκλαιγε όλη τη νύχτα ξεσηκώνοντας την γειτονιά. Οι περίοικοι είχαν αντιδράσει και είχαν καλέσει την Αστυνομία. Λύση όμως δεν είχε βρεθεί. Το παιδί εξακολουθούσε να ουρλιάζει μέσα στη νύχτα. Η μάνα κλείδωνε την μικρή και γυρνούσε σπίτι τα ξημερώματα αφού τέλειωνε την εργασία της στο μπαρ.

Ο Έλληνας είχε συνάψει σχέση με την γυναίκα το 2009 και παρέμειναν εκτός γάμου. Το 2010 απέκτησαν μία κόρη, σήμερα 12 ετών, ενώ παρέμειναν ανύπαντροι. Μάλιστα αμέσως ο πατέρας αναγνώρισε το παιδί του. Ωστόσο η σχέση του ζευγαριού δεν εξελίχθηκε ομαλά. Έτσι, τον Ιούλιο του έτους 2011, όταν το τέκνο τους ήταν ενός έτους, η γυναίκα αποφάσισε να πάει στην Πάτρα από την Αθήνα, όπου διέμενε μέχρι τότε με τον σύντροφό της και το παιδί τους, προκειμένου να εργαστεί.

Πράγματι εγκαταστάθηκε στην Πάτρα αφήνοντας την κόρη με τον πατέρα, ο οποίος διέμεινε στην οικία των γονέων του στην Παιανία Αττικής για να έχει βοήθεια τους στην φροντίδα του παιδιού για το χρονικό διάστημα που θα απουσίαζε η μητέρα του. Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Βουλγάρα πρώην σύντροφος επέστρεψε στην Αθήνα και ο σύντροφος είχε λάβει πλέον την απόφαση να διακόψουν οριστικά την μεταξύ τους σχέση και παρέμεινε στην οικία των γονέων του.

Η μητέρα μαζί με το ανήλικο παιδί εξακολούθησαν να διαμένουν στην μισθωμένη κατοικία στο Κορωπί Αττικής, ενώ ήρθε και η μητέρα της από τη Βουλγαρία για να φυλάει το παιδί, όσο εκείνη θα εργαζόταν. Στην συνέχεια η γυναίκα πήγε εκ νέου στην Πάτρα για εργασία για ένα περίπου μήνα αφήνοντας το κορίτσι στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα και ανακοίνωσε στον πρώην σύντροφό της ότι θα αφήσει το παιδί τους οριστικά σ’ αυτόν, καθώς εκείνη θα απουσίαζε λόγω της εργασίας της.

Πράγματι η μικρή για έντεκα περίπου μήνες παρέμεινε με τον πατέρα, τους παππούδες και την αδελφή του πατέρα στο σπίτι τους στην Παιανία Αττικής μέχρι που εμφανίστηκε εκ νέου η γυναίκα και τους ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μεγαλώσει το παιδί στη Βουλγαρία. Ο πατέρας παρά τις αρχικές αντιρρήσεις τελικά συμφώνησε και παρέδωσε την κόρη στην μητέρα της. Και ενώ έμεναν στην Βουλγαρία, η γυναίκα αποφάσισε πάλι να επιστρέψει στην Ελλάδα, άφησε το παιδί στον πατέρα και η ίδια επισκεπτόταν την κόρη της 2 φορές μηνιαιως.

Το 2013 η μικρή πήγε στον παιδικό σταθμό, το 2015 στο νηπιαγωγείο και μέχρι σήμερα πηγαίνει στο δημοτικό. Η γυναίκα το 2016 αποφάσισε και πάλι να πάρει το παιδί στην Πάτρα. Οντως το έφερε στην Πάτρα, μόνο που για να μπορεί να εργάζεται νύχτα σε καφέ μπαρ, την άφηνε μόνη της. Το γεγονός είχε καταγγελθεί εκείνη την εποχή σε δημοσιογράφους γιατί πολλές φορές το κορίτσι έκλαιγε μόνο του μέσα στο σπίτι (ήταν μόλις 6 χρονών) και το άκουγε όλη η γειτονιά!

Το 2017 ο πατέρας κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού. Όμως η Βουλγαρικής καταγωγής μάνα αρνείτο να το παραδώσει. Τελικά το παρέδωσε τον Σεπτέμβριο του 2017. Σύμφωνα με το flamis.gr, το 2018 κρίθηκε πως ο πατέρας θα πρέπει να χάσει την επιμέλεια του παιδιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή