Η ενημέρωση του watchOS 9 διακόπτει τo streaming του Spotify

0
8
Η ενημέρωση του WatchOS 9 διακόπτει τo Streaming του Spotify

H Αpple κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη έκδοση του OS για wearables, του watchOS 9, την περασμένη Δευτέρα. Αυτό κυκλοφόρησε στο Apple Watch Series 4 και στα νεότερα μοντέλα αλλά αποδεικνύεται πως έχει πρόβλημα.

Το update φέρνει ένα bug που διακόπτει το streaming του Spotify. H υπηρεσία έστειλε email στους χρήστες για να τους ενημερώσει σχετικά και το μήνυμά της έγραφε τα εξής:

“Το Apple watchOS 9 παρουσίασε ένα σφάλμα που προκαλεί τη διακοπή της ροής του Spotify στο Apple Watch. Προτρέπουμε τους χρήστες του Spotify Apple Watch να μην εγκαταστήσουν την ενημέρωση του watchOS 9 έως ότου η Apple εφαρμόσει μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα. Οι χρήστες που έχουν ήδη επηρεαστεί μπορούν αντ ‘αυτού να κατεβάσουν το περιεχόμενό τους στο Apple Watch τους και να ακούσουν εκτός σύνδεσης ή με stream από το τηλέφωνό τους.”

Σύμφωνα με πολλές αναφορές χρηστών, μόλις ενημερώσετε το watch σας στην πιο πρόσφατη έκδοση, εάν επιχειρήσετε να κάνετε streaming περιεχομένου Spotify σε αυτό, η ροή θα σταματήσει να λειτουργεί μέσα στο πρώτο λεπτό, ενώ η γραμμή προόδου συνεχίζει να κινείται σαν να είχε συνεχιστεί η αναπαραγωγή. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί τόσο στις συνδέσεις Wi-Fi όσο και στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας.

Επομένως, εάν κάνετε πολύ ροή Spotify στο Apple Watch σας, είναι καλύτερο να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση που θα έρθει για το wearable σας. Στην πραγματικότητα, η Apple έχει ήδη διαθέσει την πρώτη beta της επερχόμενης έκδοσης watchOS 9.1 στους προγραμματιστές, άρα περιμένουμε να είναι διαθέσιμη για όλους σε μερικές εβδομάδες.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ