Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα (φωτογραφίες)

0
9
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα (φωτογραφίες)

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της καθώς θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες και κάνει τον τελευταίο καιρό επιλεκτικές αναρτήσεις στα social media.

Παρόλα αυτά άτομα από το περιβάλλον της έχουν δηλώσει ότι η ίδια και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Ο φακός του okmag συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε παραλία της Ρόδου και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε έδειξαν την φουσκωμένη της κοιλιά.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ολιγοήμερες εξορμήσεις μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Ρόδο με τον σύντροφό της όπου περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μένουν σε σουίτα στο Rodos Palace Hotel.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα ολόσωμο animal print μαγιό και με φανερά φουσκωμένη κοιλιά έκανε τις βουτιές της. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και το τελευταίο διάστημα κρατά χαμηλούς τόνους.

Στο περιοδικό ΟΚ! στις αρχές Ιουλίου υπήρχε αναφορά στο γεγονός πως η παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της. «Έτσι κι αλλιώς, ήδη ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα έχει συζητηθεί και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν παντρευτούν την επόμενη χρονιά» ανέφεραν τότε πηγές από το περιβάλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή