Η Κύπρος … έρχεται στην Αλόννησο

0
24
Αλόννησο

Τον όμιλο εκπροσώπησε η δημοσιογράφος Νικολέτα Χρίστου μια από τις πιο καταξιωμένες δημοσιογράφους της χώρας, η οποία αρθρογραφεί τόσο στην έντυπη εβδομαδιαία εφημερίδα 24 Ώρες όσο και την ιστοσελίδα 24h.com.cy του προαναφερθέντος ομίλου, μια από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες της Κύπρου.

Η δημοσιογραφική αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με απευθείας πτήση από τη Λάρνακα και στη συνέχεια μετέβη με πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο. Κατά τις ημέρες παραμονής τα μέλη της αποστολής ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού, επισκέφθηκαν το Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και τις παραλίες, ενημερώθηκαν για τα προστατευόμενα είδη, τις δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού και τα τοπικά προϊόντα, ενώ παράλληλα δοκίμασαν και τα τοπικά εδέσματα.

Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι είναι αποτέλεσμα των επαφών της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κικής Αναγνώστου, με τον Διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Κύπρου, Θεόδωρο Θαλασσινό, έπειτα από τη συνάντηση γνωριμίας κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ΤΑΞΙΔΙ 2018 τον περασμένο Απρίλιο στη Λευκωσία.

Ο κ. Θαλασσινός ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της κας Αναγνώστου διοργάνωσε το ταξίδι εξοικείωσης και συνόδευσε την αποστολή στην Αλόννησο.

Η κα Αναγνώστου, η οποία ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση της φιλοξενίας και την ξενάγηση της αποστολής, δήλωσε ‘‘ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συγκεκριμένη δημοσιογραφική επίσκεψη, καθώς η προσέγγιση της αγοράς της Κύπρου αποτελεί στόχο των τελευταίων ετών και είχε τεθεί από την πλευρά μου ως ζητούμενο στο σχεδιασμό δράσεων τουριστικής προβολής για το τρέχον έτος.’’ Επιπλέον, ευχαρίστησε ‘’τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους των τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες που συνέβαλαν στην επιτυχία της υλοποίησης του ταξιδιού.’’

magnesianews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ