Η Σκόπελος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 19» στην Θεσσαλονίκη

0
38
Skopelos Tourism 1 (1 Of 1)

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτίσει ο Δήμος Σκοπέλου, η Σκόπελος έδωσε το παρόν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 19» στην Θεσσαλονίκη (08- 10/11/19).

Skopelos Tourism (10 Of 9)

Συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας με έντυπα του προορισμού, άλλων μορφών τουρισμού όπως Μονοπάτια Σκοπέλου, Ποδηλασία, Καταδύσεις, Καγιάκ & Ιστιοπλοΐα και πάρα πολλά τοπικά προϊόντα όπως Μέλι, Ελαιόλαδο, Ελιές, Μαρμελάδα & γλυκό Δαμάσκηνο, Ροζέδες, Χαϊμαλιά, Αμυγδαλωτά, λικέρ Δαμάσκηνο, χειροποίητα Σαπούνια και Κεραλοιφή .

Skopelos Tourism (11 Of 9)

Η Θεσσαλία ήταν τιμώμενη Περιφέρεια της έκθεσης και απονεμήθηκε σχετικό βραβείο.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν πολλοί επισκέπτες & εκθέτες, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον προορισμό και για τα τοπικά προϊόντα.

Διατέθηκε αρκετό έντυπο υλικό και πολλά τοπικά προϊόντα.
Έγιναν συναντήσεις σε πολιτικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Το νησί εκπροσώπησαν και παρέστησαν οι κ.κ. Σταμάτης Περίσσης Δήμαρχος Σκοπέλου, Άγγελος Ξηντάρης πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου Δημοτική Σύμβουλος & υπεύθυνη Τουριστικής Προβολής, Ιωάννης Γιολδάσης & Ευανθία Καραμεσίνη Μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος. Σάκης Ζλατούδης.

Skopelos Tourism 1 (1 Of 1)

Skopelos Tourism (14 Of 9)

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα ξενοδοχεία που πρόσφεραν δωρεάν φιλοξενία για το καλοκαίρι του 2020 στα πλαίσια της κλήρωσης δώρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τους κ.κ. παραγωγούς της νησιού για τα προϊόντα και τους επαγγελματίες για το υλικό προβολής.

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Σκοπέλου

Ιωάννα Ευσταθίου 

Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Επιτροπής

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ