Η ψήφο σας είναι τιμή και η εμπιστοσύνη σας δύναμη

0
24
Athina Ntaki
 Έχοντα δεδομένο,πια, το 55,6% της Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών και του Κώστα Αγοραστού  στις Βόρειες Σποράδες και με καταμετρημένο το 90% των σταυρών προτίμησης, νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που συνέβαλα σε αυτό το αποτέλεσμα.
Ως προσωπική επιλογή του Περιφερειάρχη, ένιωθα την ευθύνη της  εμπιστοσύνης, που έδειξε στο πρόσωπό μου, να μου δίνει δύναμη για να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…και τα καταφέραμε!!!
Οι πολιτικές δυνάμεις στις Σποράδες είναι γνωστές, άλλα το 55,6 % δεδομένο!!!  Οι πολίτες των νησιών μας, εμπιστεύτηκαν το Κώστα Αγοραστό για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του για τις Σποράδες.
 Σε αυτούς τους πολίτες, λοιπόν, που μεγάλο ποσοστό με στήριξε με τη ψήφο του, ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί πιστεύετε  σ εμένα, αναγνωρίσατε  τη δουλειά και τη προσφορά μου, τόσα χρόνια  στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο  και αποφασίσατε να με  εμπιστευτείτε   για να συνεχίσω να δουλεύω για το μέλλον τους.
Όλοι εσείς, που την προηγούμενη Κυριακή, μου δώσατε την εμπιστοσύνη σας, ξέρετε καλά πως απ όπου και να είμαι θα προσφέρω στις Σποράδες  γιατί και θέλω και μπορώ.
‘Όλοι εσείς που σταθήκατε πλάι μου, με καθαρή βούληση και ανιδιοτέλεια,  είστε κοινωνοί της δικής μου φιλοσοφίας…”οι Σποράδες αξίζουν και δικαιούνται τα καλύτερα και μπορούμε όλοι μαζί να παλέψουμε γι αυτό”
Η ψήφο σας ήταν τιμή και η εμπιστοσύνη σας δύναμη …και τα καλύτερα είναι μπροστά, μαζί μπορούμε να τα διεκδικήσουμε…
Απλά κι αληθινά…Σας ευχαριστώ όλους
 Αθηνά Ντάκη – Αρκομάνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ