Η Apple μειώνει τις τιμές των iPhone 14 Pro στην Κίνα

0
9

H Apple μείωσε την τιμή των iPhone 14 Pro της στην Κίνα σε μια πρωτοφανή προσπάθεια με βασικό στόχο να αντισταθμίσει τη φθίνουσα ζήτηση στη χώρα.

Η Apple JD.com, η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας, είναι μεταξύ των λιανοπωλητών που έχουν μειώσει τις τιμές από τα μοντέλα iPhone 14 Pro και Pro Max τις τελευταίες ημέρες. Η κρατική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας China Mobile μείωσε επίσης τις τιμές της για τα τηλέφωνα.

Οι έμποροι λιανικής στο Shenzhen έχουν επίσης προσφέρει περικοπές τιμών που κυμαίνονται από 600 έως 800 γιουάν για τις συσκευές ανώτερης ποιότητας της σειράς iPhone 14. Εν τω μεταξύ, η τοπική ιστοσελίδα της Apple συνεχίζει να προσφέρει τις συσκευές σε κανονικές τιμές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εκπτώσεις περίπου 7% έως 9% στη σειρά iPhone 14 Pro αντικατοπτρίζουν προσφορές σε μοντέλα χαμηλότερης κατηγορίας, τα οποία είναι συνήθως τα πρώτα που κόβονται, υποδηλώνοντας ότι η Apple ανταποκρίνεται στην αδύναμη ζήτηση στη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ