Η Bioware προσλαμβάνει τη σεναριογράφο Mary DeMarle για το Mass Effect

0
5
Η Bioware προσλαμβάνει τη σεναριογράφο Mary DeMarle για το Mass Effect

Το Guardians of the Galaxy ξεχώρισε όχι μόνο για το gameplay αλλά και για την εξαιρετική ιστορία που χάρισε στους παίκτες. Η Mary DeMarle έχει δείξει διηγήματά της δουλειά της στο παρελθόν μέσα από τα Deus Ex: Human Revolution και Mankind Divided. Η Bioware ανακοίνωσε ότι Mary DeMarle θα ενταχθεί στο δυναμικό της Bioware και συγκεκριμένα για τα Mass Effect και του Dragon Age. Για την συμμετοχή της Mary DeMarle στη Bioware μίλησε και μέσα από το Twitter ο Director, Michael Gamble.

Mary DeMarle, Η Bioware προσλαμβάνει τη σεναριογράφο Mary DeMarle για το Mass Effect

Όπως δήλωσε ο Michael Gamble μέσα από το Twitter, « Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος που η Mary DeMarle θα ενταχθεί στην ομάδα του Mass Effect ως Senior Narrative Director». Η Mary DeMarle θα συνεχίσει σε sci-fi θεματολογίας, όπως είδαμε στο στα πρόσφατα Deus Ex: Human Revolution και Mankind Divided και στο Guardians of the Galaxy. Η Mary DeMarle πέρασε 14 χρόνια στην Eidos Montreal, όπου είχε τον ρόλο Senior Narrative Director, δύο εξαιρετικοί τίτλοι που ξεχώρισαν για την ιστορία τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που η Mary DeMarle μπορεί να διηγηθεί μια ιστορία ήταν το Guardians of the Galaxy, που κέρδισε το 2021 Best Narrative Game Awards.

Mary DeMarle, Η Bioware προσλαμβάνει τη σεναριογράφο Mary DeMarle για το Mass Effect

Ότι η Mary DeMarle θα ενταχθεί στην ομάδα της Bioware αρχικά παρουσιάστηκε μέσα από την σελίδα Linkedin. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα σε ποια παιχνίδια θα πάρει μέρος, όπως γνωρίζουμε μέχρι τη Bioware αναπτύσσει το Dragon Age: Dreadwolf και το νέο Mass Effect, με το παρελθόν της να είναι σε sci-fi επιρροές η πιθανότητες για την ώρα είναι να την δούμε μόνο στο Mass Effect. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι ίσως δούμε τον Commander Shepard να επιστρέφει στο Mass Effect 5.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ