Η Chiara Ferragni είναι στην Ελλάδα και εμείς βάλαμε στο μικροσκόπιο τις stylish εμφανίσεις της

0
21
Η Chiara Ferragni είναι στην Ελλάδα και εμείς βάλαμε στο μικροσκόπιο τις Stylish εμφανίσεις της
Η Chiara Ferragni είναι στην Ελλάδα και εμείς βάλαμε στο μικροσκόπιο τις stylish εμφανίσεις της

Cover Photo: @chiaraferragni.

Τα τελευταία 24ώρα η Chiara Ferragni βρίσκεται στην Αθήνα και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω της. Η διάσημη influencer στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Nespresso, όπου δημιούργησαν μαζί μια συλλεκτική σειρά προϊόντων, ήρθε στην Ελλάδα για την επίσημη παρουσίαση.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, από την πρώτη στιγμή της άφιξης της Chiara Ferragni στη χώρα μας, εμείς δώσαμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια του look της: Μαλλιά, outfit, μακιγιάζ. Όλα αποπνέουν τον stylish αέρα που μας έχει συνηθίσει η Ιταλίδα influencer.

H πρώτη εμφάνιση της  Chiara Ferragni ήταν casual. Η ίδια ταξίδεψε φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο denim  παντελόνι, ένα  λευκό t-shirt και sneakers.Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ, ενώ τα μαλλιά της δεν ξέφυγαν από τo χαρακτηριστικό wavy στυλ της. Το σύνολο απογείωσε η τσάντα Hermes σε έντονο πράσινο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Για το πρώτο βράδυ της διαμονής της η Chiara επέλεξε να φορέσει ένα κρουαζέ, mini tie dye φόρεμα στις αποχρώσεις του κίτρινου, μοβ και πράσινο. Μάλιστα, στους ίδιους χρωματικούς τόνους «κινήθηκε» και το beauty look της, καθώς η ίδια επέλεξε να δημιουργήσει ένα μακιγιάζ ματιών με πράσινη σκιά.

Αυτό που μας άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι η γνωστή επιχειρηματίας και influencer για το  hairstyle της επέλεξε κάτι πιο girly. Συγκεκριμένα, πρόσθεσε δύο μικροσκοπικά hair clips και με αυτό το τρόπο έκανε τα κυματιστά της μαλλιά να δείχνουν υπέροχα. Τέλος το outfit της ολοκλήρωσαν τα χρυσά κοσμήματα, η mini bag Dior, αλλά και τα κόκκινα σανδάλια της.

Για την επόμενη ήμερα, πριν το μεγάλο event, η Chiara Ferragni φόρεσε ένα crochet σύνολο σε πορτοκαλί απόχρωση με χρωματιστά λουλούδια. Αυτή η επιλογή ήταν ιδανική για τις υψηλές θερμοκρασίες που έχουμε στη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Για να ολοκληρώσει το look της κράτησε μια ψάθινη τσάντα και φόρεσε dad sandals. Φυσικά από την εμφάνισή της ήταν αδύνατον να μην προσέξουμε το φυσικό μακιγιάζ της, αλλά και το ρομαντικό hairstyle της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Για το μεγάλο event η Chiara Ferragni έκανε την πιο σικ επιλογή. Συγκεκριμένα το «it» girl επένδυσε για το outfit της στις αποχρώσεις του λευκού, του γαλάζιου και του βεραμάν. Η ίδια φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι, που ανέδειξε άψογα το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και ένα cropped top με μακρύ μανίκι. Επιπλέον τα γαλάζια πέδιλα της ήταν η ιδανική επιλογή για το  outfit της. Όσον αφορά το beauty look της  και σε αυτή την περίπτωση η Chiara επέλεξε να «κινηθεί» σε πολύ φυσικούς τόνους, ενώ τα μαλλιά της  κυματιστά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ