Η Google φέρνει κλειδωμένες καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Chrome για Android

0
10

Η Google μοιράστηκε μερικές συμβουλές για τη διατήρηση της ασφάλειας στο Chrome ενόψει της Ημέρας Απορρήτου Δεδομένων στις 28 Ιανουαρίου. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως το Chrome για Android αποκτά μια νέα λειτουργία, η οποία σας επιτρέπει να κλειδώνετε τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης όταν αποχωρείτε από την εφαρμογή.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα ρύθμιση απορρήτου σάς επιτρέπει να ξεκλειδώνετε αυτές τις καρτέλες με κλείδωμα οθόνης, είτε με βιομετρικές πληροφορίες, PIN και μοτίβο.

google chrome, Η Google φέρνει κλειδωμένες καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Chrome για Android

google chrome, Η Google φέρνει κλειδωμένες καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Chrome για Android google chrome, Η Google φέρνει κλειδωμένες καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Chrome για Android

Πώς λειτουργεί

Όταν ανοίξει το Chrome και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις καρτέλες Ανώνυμης περιήγησης μετά το κλείδωμα του τηλεφώνου, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη για να χρησιμοποιήσετε την προτιμώμενη μέθοδο ξεκλειδώματος οθόνης και να επαληθεύσετε ότι έχετε πρόσβαση. Οι δημόσιες καρτέλες θα παραμείνουν προσβάσιμες.

Η δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για συσκευές που χρησιμοποιούνται από περισσότερα από ένα άτομα, όπου το ένα δεν θέλει οι άλλοι να γνωρίζουν τι σελίδες επισκέπτεται.

Η Google είπε ότι η λειτουργία είναι στο στάδιο κυκλοφορίας, επομένως ορισμένοι χρήστες ίσως χρειαστεί να περιμένουν λίγο για να την αποκτήσουν.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ