Η LG μπαίνει δυναμικά στην προμήθεια οθονών για το iPhone

0
53
Η LG μπαίνει δυναμικά στην προμήθεια οθονών για το IPhone

Η LG μπαίνει δυναμικά στην προμήθεια οθονών για το iPhone

Σύμφωνα με κορεάτικα MME, η LG θα μπει σφήνα στην προμήθεια οθονών OLED για τα iPhone, χτυπώντας ευθέως την Samsung Display. H ζήτηση για OLED panels από την πλευρά της Apple αναμένεται να σημειώσει μεγάλη άνοδο, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Αναλυτικότερα, η Apple αναμένεται να χρειαστεί 169 εκατομμύρια OLED panels για τις ανάγκες της γραμμής παραγωγής του iPhone και όλα αυτά μέσα στο 2021, με την ζήτηση να σημειώνει άνοδο της τάξης του 47.6% σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Το 2020 η Samsung κάλυψε αυτή τη ζήτηση σε ποσοστό 78.3%, αλλά φέτος, το ποσοστό της Samsung θα πέσει στο 65.1%.

Εδώ έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της Apple η LG, η οποία εκτιμάται ότι θα την προμηθεύσει με 50 εκατομμύρια μονάδες OLED, διπλασιάζοντας τον αριθμό των OLED panels με τα οποία προμήθευε τα iPhones σε σχέση με το 2020. Το υπόλοιπο μέρος της ζήτησης θα καλυφθεί από την BOE.

Η Apple φέρεται να είναι ικανοποιημένη από το τελικό προϊόν που έλαβε από την LG την περασμένη χρονιά και αυτός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που την έκαναν να την εμπιστευθεί περισσότερο για την γραμμή παραγωγής του iPhone 12.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ