Η Louis Vuitton ανοίγει το πρώτο της pop-up store στο κοσμοπολίτικο Zuma Mykonos

0
1

Η Louis Vuitton είναι έτοιμη να υποδεχτεί την καλοκαιρινή αύρα της Μεσογείου με το νέο της pop-up κατάστημα στη Μύκονο, που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο Zuma Mykonos. Ένας exclusive χώρος αφιερωμένος στις καλοκαιρινές συλλογές, που θα διαθέτει μια επιλογή από ανδρικά ready-to-wear, παπούτσια και αξεσουάρ μαζί με μια μεγάλη ποικιλία για τις γυναίκες και μερικά από τα πιο εμβληματικά δερμάτινα είδη του οίκου.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Με έμβλημά του το Louis Vuitton Monogram, το pop-up κατάστημα στο Zuma Mykonos αποτυπώνει την χαρακτηριστική αισθητική του Οίκου, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το μοναδικό πνεύμα του νησιού. Το pop-up store, που στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίριο από πέτρα και ξύλο και βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και το εστιατόριο με θέα το υπέροχο μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα, θα είναι ένα κεντρικό σημείο μόδας όπου οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση στην αποκλειστική “Neverfull Mykonos resort bag” και σε ολόκληρη τη συλλογή “By the Pool”– με κλασικές και νέες δημιουργίες που αποτυπώνουν μια φρέσκια προσέγγιση στο ντύσιμο και τη ζωή στις διακοπές με μια χαλαρή γκαρνταρόμπα σε πολύχρωμα αέρινα στυλ προσαρμοσμένα για τη θάλασσα και την πόλη. Εκεί, οι πελάτες θα βρουν επίσης να παρουσιάζεται η ανδρική συλλογή Pre-fall 2023, η οποία έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει ένα αγωνιστικό θέμα με αιχμηρή ραπτική σε casual ρούχα.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Το Zuma Mykonos είναι ένας πρώτος στο είδος του lifestyle προορισμός από τη Zuma, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2022. Αφού ψωνίσουν από την pop-up μπουτίκ Louis Vuitton, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το χαρακτηριστικό chilled house vibe του Zuma από την ημέρα μέχρι τη νύχτα, από μικρά πιάτα και κλασικά κοκτέιλ στο σαλόνι, μέχρι μια χαλαρή μέρα στις πλωτές ξαπλώστρες ή ένα γεύμα ή δείπνο με το πλήρες μενού του εστιατορίου izakaya του Zuma.

Οι πελάτες θα έχουν επίσης τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τον “Mykonos City Guide”, ο οποίος δίνει συμβουλές και τρόπους για να γνωρίσετε τη Μύκονο με κομψό και εξαιρετικό τρόπο. Η Μύκονος, με τη διεθνή γοητεία της και τη ζωντανή καλοκαιρινή της σκηνή, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για το αποκλειστικό pop-up κατάστημα της Louis Vuitton. Η τοποθεσία προσφέρει ένα άψογο μείγμα κοσμοπολίτικης φινέτσας και ειδυλλιακής παραθαλάσσιας γοητείας, αντανακλώντας τη δέσμευση του brand να προσφέρει ένα καθηλωτικό περιβάλλον για τη απαιτητική πελατεία της.

Το pop-up κατάστημα Louis Vuitton στο Zuma Mykonos είναι ανοιχτό από την 1η Ιουνίου 2023 καλωσορίζοντας τους γνώστες της μόδας και τους λάτρεις της πολυτέλειας για να ανακαλύψουν τις τελευταίες συλλογές σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Το pop-up store θα είναι ανοιχτό από τον Ιούνιο 2023 μέχρι το τέλος της σεζόν, από τις 11:00 έως τις 00:00 καθημερινά.

Φωτογραφίες: Courtesy of Louis Vuitton

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ