Η Microsoft ολοκληρώνει την mega εξαγορά της Nuance

0
12
Η Microsoft ολοκληρώνει την Mega εξαγορά της Nuance

Microsoft, Η Microsoft ολοκληρώνει την mega εξαγορά της Nuance

To deal της εξαγοράς της Nuance από την Microsoft έναντι του ποσού των 19.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων προχωρά πλέον κανονικά. Μετά από την πολυπόθητη έγκριση των βρετανικών Αρχών η εταιρεία φωνητικής τεχνολογίας θα ανήκει πλέον στην Microsoft.

H συγκεκριμένη κίνηση εξαγοράς της Nuance από την Microsoft είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Απρίλιο, αλλά έπρεπε να περάσει και από τις αντίστοιχες εγκρίσεις των Αρχών. Το τελευταίο στάδιο έγκρισης ήταν εκείνο των βρετανικών Αρχών, μετά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Ο Mark Benjamin, o νυν CEO της Nuance, θα διατηρήσει τη θέση του, αλλά θα αναφέρεται στον Scott Guthrie τον αντιπρόεδρο του τμήματος Microsoft Cloud και AI. H Microsoft και η Nuance θα ασχοληθούν με λύσεις και εφαρμογές που θα συνδυάζουν στοιχεία Τεχνητής Νοημοσύνης και του cloud, προκειμένου να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι μεταξύ τους στο διασυνδεδεμένο πλαίσιο του σήμερα.

Η Microsoft βρίσκεται εν αναμονή της έγκρισης ενός ακόμα μεγάλου deal, εκείνου που αφορά στην εξαγορά της Activision – Blizzard.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ