Η Wednesday Addams έκανε ξανά μόδα το αμάνικο πουλόβερ

0
0

Η μαμά σου τη λέει ακόμα καζάκα, εσύ sweater vest και εμείς αμάνικο πουλόβερ, όπως όμως κι αν αποκαλούμε αυτό το item που μας πηγαίνει πίσω στα παιδικά μας χρόνια όταν η μαμά μας μάς το φορούσε για έξτρα ζεστασιά, δεν αλλάζει το γεγονός πως έγινε ξανά trend χάρη στην Wednesday Addams της Jenna Ortega, την ηρωίδα δηλαδή της σειράς “Wednesday” που κατάφερε να εκθρονίσει το “Stranger Things” από τις most streamed σειρές του Netflix στο οποίο και προβάλλεται.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Ο τελευταίος χαρακτήρας σειράς που συνέδεσε το όνομά του με το αμάνικο πουλόβερ ήταν φυσικά ο Chandler Bing από τα Φιλαράκια. Τώρα η Wednesday έρχεται να μας δώσει μια πιο εκσυγχρονισμένη και φυσικά goth εκδοχή του styling του αμάνικου πουλόβερ και φτάνει μία βόλτα στο TikTok για να αντιληφθεί κανείς πόσο γρήγορα έχει αγκαλιαστεί το νέο trend. Πιο συγκεκριμένα ήταν ένα αμάνικο πουλόβερ σκακιέρα που έκανε την αρχή και τώρα όσες το λάτρεψαν φορεμένο στην Wednesday τώρα αγοράζουν μέχρι και νήμα για να το πλέξουν οι ίδιες. 

@crochetbybev Wednesday Addams Crochet Checkered Vest. Full tutorial in my YT channel. Credit to the OG designer @aliceevans20 🖤🤍 #crochettok #crochettutorial #wednesdayaddams #wednesdaynetflix #wednesdayaddamscrochetvest #crochetwednesdayaddams #crochetersoftiktok #crochetbybev #crochettiktok #crochetvest #checkered #wednesdayvibes #yarntok #wednesdayseries #vest ♬ Addams Family Theme – HeathisHuman
@nuray077 Proud of myself 💅🫢 #wednesday #wednesdayvibes #wednesdayclothes #wednesdaycrochet #crochetvest #wednesdayvest ♬ оригинальный звук – ♡☆♤◇♧□○°☆

Εμείς πάντως προτείνουμε να μην μπεις σε τόσο κόπο για αυτό και ανακαλύψαμε τα πιο στιλάτα αμάνικα πουλόβερ της αγοράς, checkered ή μη.

Βρες το ιδανικό αμάνικο πουλόβερ για σένα

Αμάνικο πουλόβερ Miu Miu

Wednesday

Κόκκινο αμάνικο πουλόβερ, Marni 

Wednesday

YMC checkerd αμάνικο πουλόβερ

Wednesday

Αμάνικο πουλόβερ με μηλαράκια, Stella McCartney

Wednesday

Αμάνικο πουλόβερ Versace

Wednesday

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ