Η Xiaomi παρουσιάζει ασύρματη φόρτιση στα 80W

0
27
Η Xiaomi παρουσιάζει ασύρματη φόρτιση στα 80W

Αν και όλοι οι κατασκευαστές παλεύουν για τη γρήγορη ενσύρματη φόρτιση, η Xiaomi μας παρουσιάζει νέα ασύρματη φόρτιση στα 80W. Ήδη η εταιρεία είναι η κορυφαία στο χώρο του wireless charging, προσφέροντας έως και 55W φόρτιση, όμως φαίνεται πως θέλει να το πάει ένα βήμα παραπάνω.

Σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε η εταιρεία στο Weibo, η νέα ασύρματη φόρτιση των 80W θα είναι σε θέση να φορτίσει μία μπαταρία των 4.000mAh από 0% έως και 100% μέσα σε μόλις 19 λεπτά. Για να το καταφέρει αυτό, η Xiaomi σχεδίασε μία νέα αρχιτεκτονική ασύρματης φόρτισης, η οποία περιέχει ένα ανεξάρτητο σύστημα coil. Επίσης, για να φτάσει αυτή την ταχύτητα η φόρτιση, το smartphone που βλέπουμε στο demo έχει δύο 6C μπαταρίες, ενώ και το software βοηθάει στην επιτάχυνση.

Προφανώς ένας τέτοιος φορτιστής δε θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στα smartphones που ήδη κυκλοφορούν από τη Xiaomi, αλλά ίσως το επερχόμενο Xiaomi Mi 11 προσφέρει αυτές τις ταχύτητες για ασύρματη φόρτιση. Ένα ακόμα σημείο που αναφέρει η εταιρεία πάντως είναι πως ακόμα και μετά τις 800 πλήρης φορτίσεις, η μπαταρία θα προσφέρει τουλάχιστον το 90% της αρχικής της χωρητικότητας, κάτι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο τους.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ