Θέλουμε να προσθέσουμε το φούξια στις all-day εμφανίσεις μας και οι top fashionistas μας δείχνουν το πώς

0
13
Θέλουμε να προσθέσουμε το φούξια στις All Day εμφανίσεις μας και οι Top Fashionistas μας δείχνουν το πώς
Θέλουμε να προσθέσουμε το φούξια στις all-day εμφανίσεις μας και οι top fashionistas μας δείχνουν το πώς

Τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες influencers και stars να εμπιστεύονται το ροζ αλλά και το φούξια και να προσθέτουν αυτούς τους τόνους στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Είναι άλλωστε χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας γεμίζουν με αισιοδοξία. Πώς θα φορέσεις το φούξια στις διακοπές σου στο νησί ή στην πόλη; Παρακάτω θα δεις μερικά looks που θα σε εμπνεύσουν.

Η όμορφη Tezza φοράει το πορτοκαλί παντελόνι της με φούξια crop top δημιουργώντας ένα look που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP. Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά τέτοιους συνδυασμούς με mix & match χρώματα που φαινομενικά δεν ταιριάζουν αλλά πρακτικά δείχνουν υπέροχα όταν φοριούνται μαζί.

φούξια

Η Chiara Ferragni επιλέγει φούξια head- to- toe και κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της. Η ίδια υιοθετεί το pyjama look που καλά κραττεί στη λίστα με τις top τάσεις και συνδυάζει το σύνολό της με κοσμήματα και μαύρο bralette.

Ανακάλυψε το look της Chiara Ferragni καθώς και περισσότερους τρόπους να βάλεις το φούξια στο καθημερινό σου look στο faysbook.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ