Ιατρικό τετραήμερο στη Σκόπελο

0
22
Skopelos MagnesiaTV 2

Ένα σημαντικό ιατρικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα, το τετραήμερο από 14 έως τις 17 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθούν οι “ Ημέρες Υπέρτασης 2019” που αφορούν στο 10ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Καρδιαγγειακές παθήσεις – Διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση: Ο ρόλος της αρτηριακής υπέρτασης και των συνυπαρχόντων παραγόντων κινδύνου».
Το Σεμινάριο έχει ως στόχο την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε ότι αφορά την διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση της αρτηριακής υπέρτασης.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει ανακηρύξει την υπέρταση ως το σημαντικότερο πρόβλημα της παγκόσμιας δημόσιας Υγείας. Σε μεγάλο κίνδυνο για την υγεία των Ελλήνων, εξελίσσεται η υπέρταση, προκαλώντας εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα.
Σε ζώνη υψηλού κινδύνου βρίσκονται πάνω από 2 εκατ. Έλληνες οι οποίοι έχουν υπέρταση, με τους περισσότερους εξ αυτών όμως (εκτιμώνται σε 1,5 εκατ.) να είναι αρρύθμιστοι υπερτασικοί ασθενείς, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους.

Η “ Spyrou Skopelos Experience” σε συνεργασία επιφανή στελέχη του “Κ.ΕΓ.Μ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε”. εργάστηκαν επί σειρά μηνών ώστε να αποφασιστεί και πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης στη φιλόξενη Σκόπελο ώστε να επωφεληθεί ο τόπος, η οικονομία και οι επαγγελματίες του.
Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης θα είναι προπομπός για την τοποθέτηση της Σκοπέλου στη σφαίρα συνεδριακού ενδιαφέροντος των Ιατρικών Εταιριών αλλά και γενικότερα του κλάδου των M.I.C.E. business (Meetings Incentives Congresses and Events). Απαραίτητο στοιχείο στην κατεύθυνση αυτή θα αποτελέσει η δημιουργία ή και η αναβάθμιση ενός συνεδριακού χώρου με περισσότερο σύγχρονες συνεδριακές υποδομές.

Το 10ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πραγματοποιείται στη Χώρα Σκοπέλου, στη Δημοτική Αίθουσα “ΟΡΦΕΑΣ”.
Θα ομιλήσουν και εκπαιδεύσουν σημαντικότατοι Έλληνες ιατροί, ειδικοί στην Υπέρταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ