Κάθε παιδί είναι πρωταθλητής με τη συλλογή Sport Lovers της Flik Flak του Ομίλου Swatch Group

0
5

Κάνεις σκέιτμποαρντ στο σχολείο; Φωνάζεις για την ομάδα σου; Η συλλογή Sport Lovers της Flik Flak παρακολουθεί τη γεμάτη δράση ζωή των παιδιών ¬– και φυσικά τις ικανότητές τους στο να λένε την ώρα. Αυτά τα ρολόγια Ελβετικής κατασκευής ξεχειλίζουν από στυλ. Επίσης, φροντίζουν για το μέλλον, με τις κάσες και τα αξεσουάρ τους από υλικό βιολογικής προέλευσης και τα λουράκια από ανακυκλωμένο PET.

Καθένα από τα δώδεκα σχέδια είναι αφιερωμένο σε ένα άθλημα· όλα τους σκοράρουν υψηλή βαθμολογία όσον αφορά τη φαντασία και τις επιδόσεις. Ώρα να γίνουμε δραστήριοι… Η ζωή δεν είναι πάντα ασπρο ή μαύρο, οπότε, γιατί να μην κάνουν γιόγκα και οι πιγκουίνοι; Το BRRAVE PINGUINS παρουσιάζει αυτά τα ευέλικτα πλάσματα να ονειρεύονται την πόζα του κάτω σκύλου σε έναν παράδεισο παστέλ χρωμάτων. Με τα αυτιά τους να πετούν στον άνεμο, τα κουνέλια στο BE HOPPY! δεν φαίνεται να θέλουν να κατέβουν από το πατίνι. Γάτες χορεύουν καμαρωτά στο κέντρο της σκηνής στο BALLERICHAT.

Flik Flak

Flik Flak

Με φούστες τουτού και παπούτσια που ταιριάζουν χρωματικά με το καντράν, μετρούν αντίστροφα τον χρόνο μέχρι να υποκλιθούν μπροστά στις πατουσίτσες που χειροκροτούν. Μια δόση ταξιδιού στον χρόνο ενέπνευσε ένα αφιέρωμα στην εποχή των δεινοσαύρων με το SOCCEROZAURUS. Ελπίζουμε να μην μπλέξει κανένας δεινόσαυρος στα δίχτυα. Η απέραντη πράσινη ύπαιθρος φιλοξενεί μια θύελλα ποδηλάτων στο BIKYWAY, με έξυπνα γραφικά σε μπλε μαρίν και λευκό που κρατούν τους τροχούς του στυλ σε κίνηση. Χρειάζεσαι καινούργιο δάσκαλο του σερφ; Γιατί να μην ζητήσεις τις υπηρεσίες ενός φιλικού καρχαρία και να αφήσεις το YEEEW να βοηθήσει τα γεμάτα ενέργεια παιδιά να δημιουργήσουν κύματα από την παραλία μέχρι τον καναπέ; Το DISCO POP φέρνει το Venice Beach στον καρπό.

Flik Flak

Flik Flak

Εμβληματικά αντικείμενα, από ουράνια τόξα μέχρι παγωτά γρανίτα, φέρνουν το καλοκαίρι στην πόλη όλο τον χρόνο. Ακούγεται ότι το HOLLY HOPPER έχει βάλει τα καλά του, με το εκλεπτυσμένο χρωματικό του σύνολο. Ένα μετάλλιο και ένα τρόπαιο προσθέτουν τις νικητήριες τελικές πινελιές. Νιώθεις καμιά φορά ότι ο χρόνος πετάει; Τότε, είναι σίγουρο ότι οι νεαροί θα θέλουν να κάνουν σκέιτμποαρντ μέχρι αργά με το SKATE SQUAD, ένα φόρο τιμής στον αστικό cool τρόπο ζωής τη νύχτα, με το σαγηνευτικό μαύρο φόντο του. Οι περιστρεφόμενες στεφάνες από υλικό βιολογικής προέλευσης είναι το χαρακτηριστικό τριών ρολογιών που είναι προφανές ότι ακολουθούν το πνεύμα των καιρών και προορίζονται για παιδιά που είναι σε επαφή με τον ενήλικα μέσα τους.

Flik Flak

Flik Flak

Το TRY HIGH αποπνέει μια αίσθηση ιστορίας κόμικ, με τις έντονες εικόνες και το στοιχείο κειμένου σε στυλ κόμικ. Το GOAL! είναι αφιερωμένο στο σκοράρισμα, καθώς ο δυναμισμός του γηπέδου ποδοσφαίρου εντυπωσιάζει το μάτι. Ελπίζουμε ότι οι πινελιές του φλογερού κόκκινου θα κρατήσουν τουλάχιστον τις κόκκινες κάρτες σε απόσταση. Η ταχύτητα ανταγωνίζεται τη δύναμη του ανθρώπινου ματιού στο RIDE ALONG. Το να βλέπεις τα πράγματα τριπλά μπορεί να φέρει τύχη, εφόσον ο αναβάτης προσέχει τον δρόμο μπροστά του. Ετοιμάστε τις κάμερες! Τα παιδιά που φοράνε αυτά τα νέα ρολόγια πάνε για πολλά photo finish!

Flik Flak

Flik Flak

Σχετικά με τη Flik Flak

Το Flik Flak είναι το αγαπημένο ρολόι των παιδιών παγκοσμίως και βοηθά τα παιδιά σε όλον τον κόσμο να είναι συνεπή, από το 1987. Ήταν το πρώτο παιδικό ρολόι που μετέτρεψε την έννοια της ανάγνωσης της ώρας σε προσιτή χαρά και διασκέδαση. Τα ρολόγια Flik Flak είναι όλα Swiss made από υλικά χωρίς BPA. ΟΙ κάσες των ρολογιών, οι θηλιές, οι γλώσσες και τα κουμπώματα κατασκευάζονται από υλικό Rilsan®, το οποίο κατασκευάζεται από ρετσινολαδιά, ενώ τα υφασμάτινα λουράκια ξεκίνησαν τη ζωή τους ως μπουκάλια από ανακυκλωμένο PET. Τα ρολόγια λειτουργούν με ελβετικούς μηχανισμούς quartz, είναι αντικραδασμικά και πλένονται στο πλυντήριο σε θερμοκρασία έως 40º C. Η Flik Flak είναι εμπορική επωνυμία του Swatch Group, του μεγαλύτερου παραγωγού και διανομέα ρολογιών στον κόσμο, με 160 μονάδες παραγωγής στην Ελβετία.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ