Καθολική επικράτηση της Κ20 της Νίκης, 7-0 τον Ολυμπιακό Βόλου (φωτορεπορτάζ)

0
63
Καθολική επικράτηση της Κ20 της Νίκης, 7 0 τον Ολυμπιακό Βόλου (φωτορεπορτάζ)

Για το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2

H Nίκη Βόλου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος σήμερα στο ντέρμπι Κ20 του Βόλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς» για το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2, επικρατώντας με το ευρύ 7-0, ένα σκορ να περιγράφει απόλυτα την εικόνα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου από την άλλη ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τις απουσίες έξι παικτών λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και άλλων δύο λόγω τραυματισμού, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Παντελή Βαρβέκη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή δύο παίκτες γεννηθέντες το 2006.

Ήδη στο ημίχρονο πάντως η Νίκη ήταν μπροστά στο σκορ 3-0. Στο 15’ μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Τσατσελάρι μετά από σέντρα του Παπαναστασίου, ενώ το 1-0 ήρθε στο 30’ όταν η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου δεν έδιωξε σωστά, με τον Τσατσελάρι να βρίσκει την ευκαιρία για το σουτ και άνοιξε έτσι το σκορ.

Στο 35’ από εκτέλεση φάουλ του Τσατσελάρι, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου απέκρουσε ασταθώς, με τον Τόγια από απόσταση αναπνοής με κεφαλιά να κάνει το 2-0, ενώ από λάθος και πάλι της «ερυθρόλευκης» άμυνας, ο Τσατσελάρι στο 37’ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τανός στο 60’ πέτυχε το 4-0 για τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Γλυκός είχε σειρά να σκοράρει στο 65’ για τους «κυανόλευκους», με τον Πρίφτι ν’ ακολουθεί στο 70’ και τον Γλυκό και πάλι στο 75’ να διαμορφώνει το τελικό 7-0.

Η στιγμή σίγουρα που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Χόντου στο 22’ λόγω τραυματισμού, με τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου να αποχωρεί εμφανώς στενοχωρημένος που δεν μπορούσε να συνεχίσει και τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν…

Nίκη Βόλου (Ακτσιαλής): Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα, Χολέβας (75’ Καραγιάννης), Πρίφτι, Τζιάννης (75’ Σφέτσας), Γιαρλελής (62’ Γλυκός), Στοΐνοβιτς (62’ Χουσείνογλου), Τσατσελάρι (70’ Καπίτσας), Τανός.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαρβέκης): Καθηνιώτης ((66’ Κοκώνης) ), Πούλιος, Πλακιάς, Σταμπουλής, Ρηγόπουλος, Χόντος (22’ λ.τ. Καλιάκης), Νικολούλης, Χοψονίδης, Βαρβέκης (66’ Ντίνος), Τσιτσικλής (56’ Σιαμέτης), Σακατζής (46’ Κοφινάς).

Χρυσόστομος Τρίμμης

Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης από τον φακό του «Magnesiasports»:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή