Καθυστερεί η μετεγκατάσταση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου

0
25
Κέντρο Υγείας Σκιάθου

Καμία ουσιαστική δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για το ζήτημα της μετεγκατάστασης του Κέντρου Υγείας Σκιάθου στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με απάντηση σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει στην απάντησή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, «θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του φακέλου του έργου και μετά σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας να γίνει η διοικητική παραλαβή του εντός του επόμενου μήνα».
Ο κ. Πολάκης στην ουσία αφήνει αναπάντητα τα ερωτήματα που του έθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, αναφορικά με τις κτιριακές υποδομές του Κ.Υ. Σκιάθου, καθώς δεν ορίζει ούτε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα μεταφοράς των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του νησιού στις νέες εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες κατασκευής του νέου κτιρίου έχουν ολοκληρωθεί εδώ και ένα χρόνο, γεγονός που γεννά ερωτήματα για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται στη μεταστέγαση των υπηρεσιών υγείας του νησιού.
Εξάλλου, ένα κτίριο σαν το νέο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, του οποίου το κόστος κατασκευής ανέρχεται στα 2,5 εκ. ευρώ, δεν μπορεί να παραμένει αναξιοποίητο, τη στιγμή μάλιστα που οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλες και επείγουσες.

ert

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ