Καρέ καρέ η έφοδος των Ειδικών Δυνάμεων σε σπίτια υπόπτων για τρομοκρατικό χτύπημα

0
9

Αστυνομικοί των Ειδικών Δυνάμεων που έκαναν έρευνες για να εντοπίσουν πιθανούς συνεργούς των δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση σε εστιατόριο που συγκεντρώνονταν οι Εβραίοι αλλά και για να εντοπίσουν κύκλωμα που φέρνει παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα, έκαναν έφοδο σε διαμερίσματα αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εικόνες που έφερε στη δημοσιότητα το Star από την οδό Ηπείρου και Φυλής θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Οι αστυνομικοί των Ειδικών Δυνάμεων είναι βαριά οπλισμένοι και μπαίνουν στην είσοδο πολυκατοικίας για να εντοπίσουν μετανάστες, οι οποίοι μπορεί να έχουν σχέσεις με τρομοκράτες που θα επιχειρήσουν το τρομοκρατικό χτύπημα στο εβραϊκό εστιατόριο.

Στη συνέχεια απέκλεισαν την κεντρική είσοδο, κατέβηκαν με προτεταμένα τα όπλα στο υπόγειο διαμέρισμα και ζήτησαν να ανοίξουν την πόρτα, την οποία τελικά και έσπασαν. Ξαφνικά αστυνομικοί με πολιτικά έτρεξαν προς την έξοδο, μπήκαν στο διπλανό στενάκι έφτασαν στο πίσω μέρος, αφού φοβήθηκαν ότι ο ύποπτος έφυγε από το παράθυρο. Παρόμοιες εικόνες εκτυλίχθηκαν και στην οδό Φυλής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή