“Καρφί” του Phil Spencer για την Sony: “Προσπαθεί να αναπτυχθεί κάνοντας το Xbox μικρότερο”

0
2
“Καρφί” του Phil Spencer για την Sony: “Προσπαθεί να αναπτυχθεί κάνοντας το Xbox μικρότερο”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer “επιτέθηκε” στην Sony και τόνισε ότι η αντίθεση της στη συμφωνία εξαγορά της Activision Blizzard οφείλεται στο ότι ο κατασκευαστής του PlayStation θέλει «να προστατεύσει την κυριαρχία του» στις κονσόλες.

«Ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουν είναι κάνοντας το Xbox μικρότερο», είπε ο Spencer σε ένα πρόσφατο podcast. Η Sony έχει αντιταχθεί στη συμφωνία της Microsoft για την εξαγορά της Activision Blizzard, ύψους 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Η Sony ηγείται του διαλόγου γύρω από το γιατί η συμφωνία δεν πρέπει να ολοκληρωθεί για να προστατεύσει τη δεσπόζουσα θέση της στην κονσόλα», ανέφερε ο Spencer.

Ο Spencer έχει επανειλημμένα καθησυχάσει τους θαυμαστές του Call of Duty ότι ο συγκεκριμένος τίτλος θα παραμείνει στο PlayStation, μετά από μήνες συζήτησης. Συγκεκριμένα ο Spencer δεσμεύτηκε και γραπτώς να διατηρήσει το Call of Duty στο PlayStation για «αρκετά ακόμη χρόνια». Η Sony χαρακτήρισε την προσφορά της Microsoft ” ανεπαρκή σε πολλά επίπεδα” και η Microsoft λέει τώρα ότι έχει προσφέρει μια 10ετή συμφωνία στο Call of Duty, την οποία η Sony δεν έχει σχολιάσει ακόμη.

Η Microsoft έχει συνάψει 10ετή συμφωνία με τη Nintendo για να κάνει το Call of Duty διαθέσιμο στις κονσόλες της Nintendo εάν κλείσει η συμφωνία Activision Blizzard. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην κυκλοφορία του Call of Duty στο Nintendo Switch για πρώτη φορά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ