Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική το Λιμενικό και το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου

0
39
Συσπείρωση (2)

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα και το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου επισκέφθηκε πρόσφατα κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Αναγνώστου, τον υπ. περιφερειακό σύμβουλο Σποράδων Γιώργο Γούλα   και τους υπ. συμβούλους Γιάννη Γκέκα, Θοδωρή Κυρίτση, Μάγδα Ροδίου και Θανάση Φλωρούς.

Συσπείρωση (1)

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τα στελέχη των Υπηρεσιών παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ διανεμήθηκε υλικό που εκδόθηκε για κάθε Σώμα ξεχωριστά.

Στις συζητήσεις αναδείχθηκαν, επίσης,  μια σειρά προβλήματα που αφορούν στην επιχειρησιακή  λειτουργία με κορυφαία το ιδιαίτερα οξυμένο ζήτημα της υποστελέχωσης, του εξοπλισμού, των πετσοκομμένων αποδοχών, της εξεύρεσης κατοικίας ως απόρροια της ενιαίας αντιλαϊκής επίθεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και των περιφερειακών και δημοτικών αρχών τους.

Στη βάση αυτών των προβλημάτων η αντιπροσωπεία των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσε τους εργαζόμενους, μόνιμα στελέχη και συμβασιούχους, να δώσουν τη δική τους ενιαία απάντηση ενισχύοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμο και δυναμώνοντας το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και τις βουλευτικές, όποτε κι αν γίνουν.

ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ!


ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ