Κοντά σε προπονητή ο ΟΥΚ Βόλου

0
8
Κοντά σε προπονητή ο ΟΥΚ Βόλου

Για τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική Ανδρών

Μπορεί η προσπάθεια να μην είχε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα πόλο Ανδρών του ΟΥΚ Βόλου, αφού γνώρισε τον υποβιβασμό από την Α1 Εθνική, ωστόσο δεν εγκαταλείπεται, κάτι που αποτελεί τιμητικό παράσημο για τον πρόεδρό του Τάσο Μαρινάγη και όσους τον στηρίζουν, κάνοντας ήδη τα σχέδια για την Α2 Εθνική, αρχής γενομένης από την εύρεση του προπονητή.

Με τον Νίκο Βενετόπουλο να αποφασίζει να μετακομίσει στην ΑΕΚ, διάφορα ονόματα εντός και εκτός τειχών για τη θέση του τεχνικού στον ΟΥΚ Βόλου, με δύο ονόματα προπονητών να ακούγονται ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Ο ένας μάλιστα, ορμώμενος από τη Βόρεια Ελλάδα, έχει βαρύ όνομα στον χώρο του πόλο, έχοντας υπηρετήσει το άθλημα από διάφορες ομάδες (συλλόγους και όχι μόνο), ενώ έχει να θυμάται σπουδαίες στιγμές στον Βόλο, όταν και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ελληνική υδατοσφαίριση. Ο συγκεκριμένος τεχνικός είναι και το φαβορί ν’ αναλάβει τον ΟΥΚ Βόλου και να τον καθοδηγήσει τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία, την οποία γνωρίζει περισσότερο από καλά.

Όσον αφορά παίκτες, η διοίκηση του συλλόγου επισημαίνει ότι ο Βόλος έχει αρκετούς πολίστες, που έχουν άμεση σχέση με τον ΟΥΚ και μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά του κατά τη νέα χρονιά αποτελεσματικά, καλύπτοντας τα όποια κενά υπάρχουν.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή