ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ…

0
116
Kopi Dentron

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ 

ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

Η Δημοτική Αρχή να ενημερώνει τους Σκοπελίτες πρώτακαι όχι τους ταμίες των δανειστών και των επιχειρηματικών ομίλων

Φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την εμπεριστατωμένη κριτική μας, βιάζεται και εκτίθεται ανεπανόρθωτα!

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ…

Επισήμανση 1η: Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν κάνει «καλοπροαίρετη κριτική», ασκεί κριτική από τη σκοπιά της υπεράσπισης των λαϊκών εργατικών συμφερόντων, σύμφωνα και με τον όρκο που έδωσε.

Επισήμανση 2η: Δεν βαφτίζει με άλλο όνομα (ελπίζουμε εκ παραδρομής) τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, όπως ο συντάκτης της απάντησης που μας αποκαλεί «Λαϊκή Ενότητα».

Επισήμανση 3η:   Η Δημοτική Αρχή παραθέτει ως δράσεις των δημοτικών αρχών τα αυτονόητα όσον αφορά στο πράσινο στην παραλία, δηλαδή τις όποιες φυτεύσεις και αντικαταστάσεις δέντρων και φυτών έγιναν. Μα υπάρχει Σκοπελίτης ή επισκέπτης που θα  ήθελε να βλέπει και να ζει σε ένα σεληνιακό τοπίο;

…ΚΑΙ  ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Συμπέρασμα 1ο: Στον 21ο αιώνα δεν υπάρχει στο νησί μας μια δημόσια υπηρεσία για να στηρίξει με έναν εξειδικευμένο επιστήμονα όχι μόνο τους μικρούς παραγωγούς  του εξαιρετικού ελαιολάδου, του ονομαστού δαμάσκηνου, τους κτηνοτρόφους με τις περίφημες γίδες Σκοπέλου και πρόβατα Γλώσσας αλλά και για να δώσει μια απλή συμβουλή για την κατάσταση και την υγεία ενός δέντρου, με ευθύνη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ  ΣΥΡΙΖΑ και της νεοδημοκρατικής περιφερειακής αρχής του κ. Αγοραστού. Επιπροσθέτως της αντιδασικής πολιτικής των κυβερνήσεων, που αφήνουν το Δασαρχείο Σκοπέλου (με αρμοδιότητα και τα τρία νησιά των Σποράδων) δραματικά υποστελεχωμένο και το δασικό οικοσύστημα απροστάτευτο.

Συμπέρασμα 2ο: Η Δημοτική Αρχή σπεύδει να ενημερώσει την ΕΤΑΔ ΑΕ-ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, που σκοπό έχει την «αξιοποίηση» της ακίνητης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση του χρέους προς τους δανειστές και τη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών ομίλων ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ!

Η έκταση που καρπώνεται η ΕΤΑΔ ΑΕ-ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και απαιτεί και υπέρογκα ποσά για την ενοικίαση των χώρων στους όμορους καταστηματάρχες (22€/τμ εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με δημοσίευμα), ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ!

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΟ ΛΑΟ, πλήρωσε με ιδρώτα και αίμα, σκληρά φορολογούμενος, για λιμάνια, πλατείες και αναπλάσεις και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΘΕΙ – ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ (στον Δήμο Σκοπέλου) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ!

(Επισυνάπτεται το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του Βασιλείου της Ελλάδος 70/06-11-1856, όπου δημοσιεύτηκε ο νόμος «Περί επιβολής φόρων προς κατασκευήν προκυμαίας εις Σκόπελον») 

                                                                                     Σκόπελος, 27-01-2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ