ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

0
40
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 2

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ       

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ  

Ο εμπαιγμός των Σκοπελιτών δεν έχει τέλος…

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ 

Τραγέλαφος; Εμπαιγμός; Κοροϊδία;..   

Δε  φτάνουν οι λέξεις για να περιγράψουν το γαϊτανάκι που έχουν στήσει οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με την ανοχή, αν όχι τη συνέργεια, της Δημοτικής Αρχής του κ. Περίσση, σχετικά με το μικρό ασθενοφόρο που απαιτείται  για την κάλυψη αναγκών ζωής και θανάτου στο νησί μας.

Χτες η κ. Μακρή περιέγραφε ακόμη και τη μάρκα του ασθενοφόρου που θα ερχόταν αρχές Ιουνίου, σήμερα ο κ. Μπουκώρος τής καταλογίζει ότι είναι σχεδόν αποκυήματα φαντασίας, επικαλούμενος απόψεις πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων και παραπέμπει στο άδηλο μέλλον…

Χάντρες για ιθαγενείς και παιχνιδάκια στην πλάτη των Σκοπελιτών δεν θα ανεχτούμε! 

Πολύ περισσότερο όταν για τη στελέχωση, τις κτιριακές υποδομές και τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας οι Σκοπελίτες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη άγρια φορολογούμενοι και με ΦΠΑ 24%!

Ο λαός της Σκοπέλου δεν έχει καμιά θέση να στοιχίζεται πίσω από τους διαγκωνισμούς των κυβερνητικών βουλευτικών γραφείων, με λάφυρο τη διαχείριση της  λαικής περιουσίας!

Καμιά εμπιστοσύνη σε αυτούς που συνέβαλαν με την ψήφο και τη δράση τους στην κατάντια του δημόσιου συστήματος Υγείας, μαζί με τους προηγούμενους του ΣΥΡΙΖΑ,  με τις εγκληματικές ευθύνες τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Δημοτική Αρχή, που μάλλον εξαντλείται σε ευχαριστίες και κομπλιμέντα, να καταδικάσει άμεσα την κοροϊδία!!!                              

Σκόπελος, 18-05-2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ