ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και νέες του νησιού που εισάγονται στα πανεπιστημιακά ιδρύματα…

0
18
College

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ          

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου και η ΚΟΒ Σκοπέλου του ΚΚΕ συγχαίρουν όλους και όλες τους νέους και τις νέες του νησιού μας που εισάγονται στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. 

Δώσατε έναν δύσκολο αγώνα, έχοντας να αντιμετωπίσετε την ανυπαρξία μέτρων για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και τη δια ζώσης διδασκαλία αλλά και την απαράδεκτη Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση της ΝΔ. 

Η ανακοίνωση των βάσεων σηματοδοτεί για πολλούς από εσάς μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Το ζήτημα είναι αυτή τη σελίδα να τη γράψετε εσείς. Με τις ανάγκες σας, τα όνειρά σας, τους αγώνες σας.

Γιατί τα όμορφα, τα μεγάλα και τα σημαντικά είναι μπροστά σας, είτε σας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας είτε όχι. Όπως και να προχωρήσετε στη ζωή σας, η αρχή είναι μπροστά.

Και σε αυτή τη νέα αρχή η Λαϊκή Συσπείρωση, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα βρίσκονται δίπλα σας. Για να αντιπαλέψουμε μαζί την πολιτική που ορθώνει συνεχώς εμπόδια στη μόρφωση και τη ζωή των πολλών.

Στον αγώνα για ουσιαστική γνώση και μόρφωση που πρέπει να παρέχεται δημόσια και δωρεάν από το κράτος. Για να καταργηθεί η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και η Τράπεζα Θεμάτων, που μόνο αποκλεισμούς έχουν να δώσουν.

Στη διεκδίκηση δουλειάς για όλους στο αντικείμενο των σπουδών τους,  για δημιουργική εργασία και ζωή με πλήρη δικαιώματα.

Η ελπίδα είναι στον συλλογικό οργανωμένο αγώνα για σύγχρονη, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Παιδεία, για δωρεάν σίτιση, στέγαση και μετακίνηση των φοιτητών, ενάντια στον αυταρχισμό και την κρατική  καταστολή, για Πανεπιστήμια στην υπηρεσία του λαού και του τόπου και όχι των επιχειρηματικών ομίλων!

Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, που μόνο σ’ αυτή μπορεί να ανθίσει η ευθύνη του κάθε ανθρώπου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ