Μία νεκρή γυναίκα και δύο σοβαρά τραυματίες στην εντατική μετά από σοβαρότατα τροχαία

0
6
Μία νεκρή γυναίκα και δύο σοβαρά τραυματίες στην εντατική μετά από σοβαρότατα τροχαία

Νέα τροχαία στην Κρήτη και τα Χανιά, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της και δύο νεαρούς να δίνουν μάχη στην εντατική νοσοκομείου…

Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα 60 ετών από την περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά. όταν το αγροτικό στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε γκρεμό. Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10.00 το πρωί σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων κοντά στο χωριό Καρές.

Άνδρας που εργαζόταν στα κτήματα του, αντελήφθη το περιστατικό και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βρυσών έσπευσε στο σημείο και μετέφερε την 60χρονη στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα και ένα παιδί βρισκόταν στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο σύζυγός της. Εν τω μεταξύμ δύο νεαροί Χανιώτες, ηλικίας 18 και 20 ετών, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, θύματα και εκείνοι τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο νέοι επέβαιναν σε δίκυκλο και κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από τα Χανιά προς Σκινέ. Στις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο έλεγχος του οχήματος χάθηκε και το δίκυκλο καρφώθηκε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό των επιβαινόντων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή