Μαθητές στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κοινότητα του Ν. Κλήματος Σκοπέλου

0
45
Νέο Κλήμα (10 Of 15)

Παιδικές φωνές, χαμόγελα, τραγούδια και  χριστουγεννιάτικη εορταστική διάθεση πλημμύρισε το Κοινοτικό Κατάστημα του Κλήματος. Μετά από κοινή πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Κλήματος  Καραγιώργου Βαρσαμά και της Προϊσταμένης του  Δημοτικού Σχολείου Νέου Κλήματος  Μπένη Αλεξάνδρα, οι μαθητές του Σχολείου έφτασαν στο Κοινοτικό Κατάστημα και αμέσως «έπιασαν δουλειά». Με μπόλικο μεράκι, με χαρά που περίσσευε και με χειροποίητα  χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιουργούσαν οι μικροί μαθητές, στόλισαν το δέντρο της Κοινότητας, διακόσμησαν τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου  ενώ «οι ειδικοί επί των ηλεκτρολογικών»  μαθητές, ανέλαβαν τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό των δύο δέντρων της Κοινότητας.

Νέο Κλήμα (15 Of 15)

Νέο Κλήμα (14 Of 15)

Νέο Κλήμα (13 Of 15)

Νέο Κλήμα (12 Of 15)

Νέο Κλήμα (9 Of 15)

Νέο Κλήμα (8 Of 15)

Νέο Κλήμα (7 Of 15)

Νέο Κλήμα (6 Of 15)

Νέο Κλήμα (5 Of 15)

Νέο Κλήμα (4 Of 15)

Νέο Κλήμα (3 Of 15)

Νέο Κλήμα (2 Of 15)

Νέο Κλήμα (1 Of 15)

Μετά από 2 ώρες περίπου η εικόνα του κτιρίου είχε αλλάξει εμφανώς, με μία διάθεση και νότα παιδική. Η ικανοποίηση των μικρών μαθητών για το αποτέλεσμα ήταν έκδηλη όπως και η χαρά τους που συμμετείχαν δημιουργικά με αυτό τον τρόπο  στην εικόνα του χωριού. Γλυκίσματα και λιχουδιές κεράστηκαν οι μικροί μαθητές ενώ τραγούδησαν το «Τρίγωνα Κάλαντα» στους παρευρισκομένους αιρετούς, υπαλλήλους και δημότες  συμπληρώνοντας την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Νέο Κλήμα (11 Of 15)

Με την σειρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Καραγιώργος Βαρσαμάς, ευχαρίστησε τις δασκάλες και τις νηπιαγωγούς που υποστήριξαν και πλαισίωσαν την εκδήλωση αυτή, ευχαρίστησε τους μικρούς μαθητές για το στόλισμα του κτιρίου, υποσχέθηκε περισσότερες ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον και ευχήθηκε σε όλους και τις οικογένειες τους,  χρόνια πολλά, αγάπη και χαρά για τις Άγιες μέρες που ακολουθούν, ευτυχισμένο το 2020 με υγεία και πρόοδο. Πριν την αποχώρηση, τους επιφυλάχθηκε μία έκπληξη από τον Πρόεδρο ο οποίος μοίρασε δώρα, παιδικά βιβλία, στους μαθητές ενώ στις δασκάλες και τις νηπιαγωγούς δώρισε το βιβλίο του π. Κωνσταντίνου Καλλιανού «Σεργάνι σε ξεχασμένα μονοπάτια».

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ