Μετά το Apple Watch Ultra, οι microLED οθόνες θα πάνε σε iPhone, iPad και Mac;

0
5

Η Apple πιθανότατα σχεδιάζει να φέρει προσαρμοσμένες οθόνες microLED στα iPhone, iPad και Mac, αφότου δοκιμάσει την τεχνολογία σε μια νέα έκδοση του Apple Watch Ultra που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2024, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Gurman είπε ότι η Apple έχει επενδύσει περίπου έξι χρόνια στην ανάπτυξη τεχνολογίας microLED για αυτό που θα γίνει η πρώτη ειδικά σχεδιασμένη οθόνη από την ίδια την εταιρεία.

Η Apple φέρεται να ξεκίνησε το project microLED, με την κωδική ονομασία T159, γύρω στο 2017. Η οθόνη προορίζεται να προσφέρει βελτιωμένη φωτεινότητα, αναπαραγωγή χρωμάτων και γωνίες θέασης, κάνοντας τις εικόνες να φαίνονται περισσότερο σαν να είναι “ζωγραφισμένες” πάνω από το γυαλί της οθόνης και να αντικαθιστά εξαρτήματα που παρέχονται αυτήν τη στιγμή από εταιρείες όπως η Samsung και η LG.

Μετά το ντεμπούτο του στο Apple Watch Ultra του 2024, ο Gurman αναμένει ότι οι προσαρμοσμένες οθόνες microLED της Apple θα επεκταθούν στο iPhone, ενδεχομένως να ακολουθηθούν από το iPad και το Mac ακόμη πιο μετά. Πιστεύει ότι το μακροπρόθεσμο σχέδιο της Apple είναι να φέρει οθόνες microLED σε όλα τα βασικά προϊόντα της, αλλά ίσως χρειαστεί και μια δεκαετία μέχρι να εμφανιστεί στους Mac λόγω της πολυπλοκότητας της τεχνολογίας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ