Με Γκουγκουτούδη συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου

0
10
Με Γκουγκουτούδη συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου

Η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μπάσκετ Ανδρών

Τα ηνία στον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη δίνει ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου στο τμήμα του μπάσκετ, ανακοινώνοντας σήμερα και μετά τη σχετική συγκεκριμενοποιημένη διαρροή τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μπάσκετ Ανδρών.

Αφού λοιπόν οι διοικούντες επέστρεψαν από τον Νομό Μεσσηνίας, ακολουθώντας την ομάδα Κορασίδων στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, προχώρησαν και σε ανακοινώσεις για το τμήμα Ανδρών, κάνοντας γνωστή και τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου.

«Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης επανέρχεται στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μετά την επιτυχημένη προηγούμενη παρουσία του τόσο ως βοηθός. όσο και ως πρώτος προπονητής» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ, δίνοντας στη συνέχεια το βιογραφικό του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, και σημειώνοντας ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο καθοδήγησε με επιτυχία την νεοφώτιστη στις εθνικές κατηγορίες ομάδα της Αγριάς, συμβάλλοντας στην παραμονή της στη Γ’ Εθνική.

Έχει διατελέσει επίσης προπονητής ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού, του Ολυμπιακού Βόλου και των Τιτάνων Παλαμά. «Διακρίνεται για το άριστο επίπεδο επικοινωνίας με τους παίχτες του, την εργατικότητα του εντός του αγωνιστικού χώρου και την συνεχή επιμόρφωσή του» αναφέρει επίσης ο ΑΣ>

Όσον αφορά τον βοηθό του, αυτός θα είναι ο Άγης Τζούμας που μετά το πέρασμα του ως αθλητής από τα τμήματα υποδομών της Νίκης Βόλου και της ομάδας του Περραιβού, διετέλεσε προπονητής σε όλα τα τμήματα του συλλόγου συμβάλλοντας καθοριστικά στην αγωνιστική του παρουσία. Διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου και πρώτος προπονητής στους Ν. Αθλητές Νίκης Βόλου, στον Ίωνα Βόλου, στην Ανάληψη και στην ΑΕΔΒ. Είναι μέλος του ΣΕΠΚ και κάτοχος διπλώματος προπονητή Γ ’Κατηγορίας.

Από την άλλη, ο Κώστας Καμένος διακεκριμένος προπονητής κωπηλασίας συνδεδεμένος με την ανάδειξη  ρωταθλητών και πρωταθλητριών παγκόσμιου και πανευρωπαϊκού βεληνεκούς θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά ως προπονητής φυσικής κατάστασης να συνδράμει στο έργο των προπονητών.

Στην πυραμίδα τού Τεχνικού Επιτελείου θα βρίσκεται ως τεχνικός τιευθυντής ο διακεκριμένος και πρόσφατα βραβευθείς από την ΕΟΚ για την μακροχρόνια προσφορά του, Αντώνης Μυριντζής.

«Άριστος γνώστης του χώρου της καλαθοσφαίρισης θα συνεισφέρει για μία ακόμη χρονιά τις πολύτιμες γνώσεις του στην αγαπημένη του ομάδα. Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και εύχεται υγεία, καλή συνεργασία και επιτυχίες στις δυνατές προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή