Με το iOS 16 μπορείτε να μεταφέρετε μια eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth

0
38
Με το IOS 16 μπορείτε να μεταφέρετε μια ESIM μεταξύ IPhone μέσω Bluetooth

Μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει τη μεταφορά μιας eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth κατά τη ρύθμιση της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας φέρνει το iOS 16.

Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις σε ένα iPhone με iOS 16, πατώντας στο “Ρύθμιση eSIM” εμφανίζεται μια επιλογή μεταφοράς μιας eSIM και του σχετικού αριθμού τηλεφώνου από άλλο iPhone μέσω Bluetooth. Για να μεταφέρετε μια eSIM από άλλο iPhone, η Apple συνιστά να βεβαιωθείτε ότι το άλλο iPhone είναι κοντά, ξεκλείδωτο, έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth και εκτελεί iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Η λειτουργία φαίνεται να είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά είναι δυνατή μόνο η ολοκλήρωση των μεταφορών Bluetooth των eSIM που εκδίδονται από παρόχους που υποστηρίζουν τη δυνατότητα. Καθώς είναι στο στάδιο beta αυτή τη στιγμή, οι πάροχοι προφανώς και θα είναι περιορισμένοι.

Η πρώτη beta του iOS 16 κυκλοφόρησε στους προγραμματιστές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μια δημόσια beta θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο. Η Apple είπε ότι το iOS 16 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, οπότε αυτή η νέα δυνατότητα μεταφοράς eSIM θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ