Με φορτιστή στη συσκευασία θα έρχεται το OnePlus 9 Pro

0
13
Με φορτιστή στη συσκευασία θα έρχεται το OnePlus 9 Pro

Οδεύοντας ολοένα και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίαση του OnePlus 9 Pro, μαθαίνουμε ότι θα υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία του. Μαζί με την πληροφορία αυτή, κυκλοφορεί και ένα βίντεο teaser για τον ερχομό της νέας ναυαρχίδας.

Το OnePlus 9 Pro αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 23 Μαρτίου, όπως είναι ήδη γνωστό, αλλά η νεότερη πληροφορία θέλει το νέο smartphone να έχει μέσα στη συσκευασία του και έναν φορτιστή, κάτι που δεν αποτελεί πλέον τον κανόνα.

Με φορτιστή στη συσκευασία θα έρχεται το OnePlus 9 Pro

Εκτός από τη συνεργασία με την Hasselblad, δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο teaser για την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το οποίο έχει κάτι από… φεγγάρι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς. Το στοιχείο που αποκαλύπτεται με το βίντεο αυτό είναι προς το τέλος του, όπου μπορούμε να πάρουμε μία γεύση για το πώς θα είναι ένα κομμάτι του πίσω μέρους του OnePlus 9 Pro, συγκεκριμένα το πάνω μισό του πίσω μέρους της συσκευής.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι ένα μοντέλο με επεξεργαστή Snapdragon 888, μνήμη RAM 8 GB, 128 GB εσωτερικής μνήμης και οθόνη 6.77 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED στα 120 Hz. Εννοείται ότι θα έχουμε λειτουργικό Android 11 με Oxygen OS. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4500 mAh.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ