Μια νέα ενημέρωση της Samsung φέρνει το Matter Easy Pair στα τηλέφωνα Galaxy

0
1
Μια νέα ενημέρωση της Samsung φέρνει το Matter Easy Pair στα τηλέφωνα Galaxy

Τα έξυπνα σπίτια μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας καθώς η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο προσιτή. Πέρυσι, τα SmartThings της Samsung έγιναν συμβατά με το Matter, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούσαν να συνεργαστούν με όλες τις άλλες τεχνολογίες με δυνατότητα Matter, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.

Σύμφωνα με το SamMobile, μια νέα ενημέρωση έρχεται τώρα να κάνει τη διαδικασία για τη σάρωση κοντινής συσκευής πιο εύκολη από ποτέ. Η λειτουργία αυτή παρέχεται με τα περισσότερα smartphone και tablet Samsung. Αρχικά σχεδιάστηκε για να κάνει σάρωση στο παρασκήνιο για το Galaxy Watch 4 ή το Buds 2 Pro και επιτρέπει τη σύνδεση με αυτά μέσω μιας ειδοποίησης. Τώρα, η λειτουργία επεκτείνεται για να συμπεριλάβει και το Matter Easy Pair.

Η ενημέρωση θα έρθει στην εφαρμογή Σάρωση κοντινής συσκευής μέσω του Galaxy Store στην έκδοση 11.1.08.07. Μετά την ενημέρωση, η εφαρμογή θα αρχίσει να σαρώνει το περιβάλλον για συμβατά SmartThings και άλλα έξυπνα οικιακά εργαλεία με δυνατότητα Matter. Στη συνέχεια θα ρωτήσει εάν θέλετε να τα συνδέσετε και να τα ρυθμίσετε.

Έτσι, εφόσον μια συσκευή έχει το λογότυπο Matter, θα συμβαδίζει με τη ρύθμιση του Samsung SmartThings ή του Google Home και επιτρέπει τη χρήση της εφαρμογής οποιασδήποτε μάρκας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ