Μπουνιές και κλωτσιές για ένα κινητό

0
54
Μπουνιές και κλωτσιές για ένα κινητό

Δύο περιστατικά βίας από ανήλικους σε βάρος συνομηλίκων τους, που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Γλυφάδα, σήμαναν συναγερμό στις Αρχές.

Μέσα στο προαύλιο του 8ου γυμνασίου Γλυφάδας λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, ένας 14χρονος πλησίασε έναν 15χρονο που καθόταν στο παγκάκι με τη φίλη του και για λόγους ερωτικής αντιζηλείας ξεκίνησε να τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι.

Ο ανήλικος δράστης μάλιστα κάλεσε για ενισχύσεις δύο 16χρονους φίλους του, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές τον 15χρονο στο κεφάλι και το σώμα, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας από τους δύο ανήλικους έβγαλε μαχαίρι και του άρπαξε το κινητό του.

Λίγη ώρα αργότερα οι τρεις ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ξυλοδαρμός και απειλές για ένα ζευγάρι παπούτσια

Λίγη ώρα αργότερα, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα περιστατικό βίας.

Στην παραλιακή στην Γλυφάδα τρεις 17χρονοι και ένας 19χρονος, αφού πλησίασαν δύο 18χρονους, ξεκίνησαν να τους απειλούν και να τους χτυπούν και στη συνέχεια άρπαξαν από τον έναν το τσαντάκι ώμου, τα αθλητικά του παπούτσια καθώς και 55 ευρώ.

Μισή ώρα αργότερα και οι τέσσερις συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους.

Συνελήφθησαν οι γονείς

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοι συνέλαβαν τους πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη πέντε γονείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή