Ο Marios Schwab είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του brand Zeus+Δione

0
34
Ο Marios Schwab είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Brand Zeus+Δione
Ο Marios Schwab είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του brand Zeus+Δione

Όλες εμείς που είμαστε “εθισμένες” με το κόσμο της μόδας, σίγουρα ξεχωρίζουμε το ελληνικό fashion brand Zeus+ Δione. Φημισμένο για τις λιτές και τις κλασικές του γραμμές που παράλληλα αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας, αυτό το brand έχει καταφέρει να κατακτήσει την δική του ξεχωριστή θέση όχι μόνο στην εγχώρια αλλά στην παγκόσμια fashion scene. Με συνεχή ανοδική πορεία τώρα υποδέχεται το Mario Schwab ως νέο καλλιτεχνικό διευθυντή. Ο βραβευμένος Ελληνο-Αυστριακός σχεδιαστής έχοντας μια λαμπρή πορεία στο λαμπερό κόσμο της μόδας αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο brand Zeus+Δione. Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αθήνα και αργότερα, στα εφηβικά του χρόνια, μετακόμισε στην Αυστρία. Από πολύ μικρή ηλικία συνειδητοποίησε την αγάπη του για την μόδα, η οποία τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει. Σπούδασε στη σχολή μόδας «Esmod» στο Βερολίνο και στη συνέχεια , το 2003, άνοιξε τα φτερά του για το Λονδίνο όπου έκανε το μεταπτυχιακό επάνω στην γυναικεία μόδα σε μια από τις πιο φημισμένες σχολές μόδας, το Central Saint Martins.

View this post on Instagram

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione)

Οι μεγάλες συνεργασίες και οι τιμητικές διακρίσεις δεν άργησαν να έρθουν για τον ταλαντούχο σχεδιαστή. Το 2006 στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Νέου Σχεδιαστή, ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2007, κέρδισε το Ελβετικό Βραβείο Κλωστοϋφαντουργίας. Μάλιστα, την ίδια χρόνια κυκλοφόρησε το δικό του brand, παρουσιάζοντας συλλογές με τη Fashion East, ενώ έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2007.

Η συνεργασία με κορυφαία όνομα της μόδας ήταν δεδομένη. Το 2008 συνεργάστηκε με την εταιρία κοσμημάτων Swarovski ενώ έχει δουλέψει και με άλλους κορυφαίους σχεδιαστές όπως ο Kim jones.Τα τελευταία χρόνια ο Mario Schwb εργαζόταν συμβουλευτικά για άλλα fashion brands και σχεδίασε μια beachwear συλλογή μαγιό με όνομα «On the Island».

Η δημιουργός της εταιρίας Zeus+Διοne, Δήμητρα Κολοτούρα, δεν επέλεξε τυχαίο των Ελληνο-Αυστριακο σχεδιαστή για την εν λόγω θέση. «Η συνεργασία μας εμπνέεται από ένα κοινό πάθος για την ποιότητα, την τεχνική, τη γυναίκα που αντιστέκεται στο εφήμερο και εμπνέεται από το διαχρονικά ωραία. Έχουμε παρόμοιες αναφορές και αισθητική ενώ αφουγκράζεται απόλυτα το όραμά μου για τη Zeus+Δione», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο show της Alberta Ferretti είδαμε τον πιο cool χρωματικό συνδυασμό της χρονιάς

Comfort Road: Με αυτούς τους casual-chic συνδυασμούς μπαίνουμε δυναμικά στον Μάρτιο

12 πλεκτά φορέματα γιατί ο Μάρτης είναι γδάρτης


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ