Το ολόλευκο Chanel outfit της Jennifer Lopez ήταν η επιτομή της κομψότητας στην ορκωμοσία του Joe Biden

0
27
Το ολόλευκο Chanel Outfit της Jennifer Lopez ήταν η επιτομή της κομψότητας στην ορκωμοσία του Joe Biden
Το ολόλευκο Chanel outfit της Jennifer Lopez ήταν η επιτομή της κομψότητας στην ορκωμοσία του Joe Biden

Με παρουσιαστή τον Tom Hanks πραγματοποιήθηκε χθες, 20 Ιανουαρίου 2021, η τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Εκτός από τη Lady Gaga που ερμήνευσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο και πραγματικά μας συγκίνησε έντονα, εκεί βρέθηκε και η Jennifer Lopez για να τραγουδήσει τα «This Land is Your Land» και «America The Beautiful» και να μας αφήσει για ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό χάρη στις φωνητικές της ικανότητες. Κατά την άφιξή της στο Καπιτώλιο, η 51χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα total Chanel σύνολο με παλτό και παντελόνι pied de poule συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και pearl ζώνη.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, η Λατίνα super star έμεινε πιστή στον εμβληματικό οίκο. Πιο συγκεκριμένα, η Jennifer Lopez επέλεξε ένα σύνολο από τη ready-to-wear κολεξιόν του οίκου Chanel για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019 σε λευκές και εκρού αποχρώσεις αποτελούμενο από tweed παλτό, μεταξωτό πουκάμισο με βολάν, παντελόνι κεντημένο με πούλιες. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά κοσμήματα, τα οποία ανήκαν επίσης στην Chanel.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Alex Rodriguez,  η Jennifer Lopez απαθανατίστηκε κατά την αποχώρησή της με ολόλευκο μπερέ, λευκά δερμάτινα γάντια και clutch bag του ίδιου χρώματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από το τέλος της ερμηνείας της, η JLo απευθύνθηκε στο κοινό που την παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή και μάλιστα στα ισπανικά. «Ένα έθνος υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους». Παράλληλα, η επιλογή του λευκού χρώματος στην εμφάνισή της μόνο τυχαία δε ήταν καθώς αποτελούσε σήμα κατατεθέν του κινήματος των σουφραζετών που μαχόταν για το δικαίωμα των γυναικών στην ψήφο. Στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν οι εφημερίδες τυπώνονταν ασπρόμαυρες, οι φωτογραφίες τους ντυμένες στα λευκά μπορούσαν με αυτόν τον τρόπο να ξεχωρίσουν.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ