Νέα δρομολόγια για το «Πρωτεύς» μέχρι 31 Μαρτίου

0
33
Skopelos Anes Proteus Proteas Sporades

Άλλαξαν τα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς», στη γραμμή Βόλος – νησιά των Σποράδων, ενώ έχουν προγραμματιστεί ειδικά δρομολόγια για το τριήμερο της Αποκριάς & Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον νέο πίνακα, τη Δευτέρα και την Τετάρτη το «Πρωτεύς» θα αποπλέει στις 06.15 το πρωί από τη Γλώσσα και στις 11.30 το πρωί για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο με επιστροφή.
Την Τρίτη και την Παρασκευή θα αποπλέει στις 8 το πρωί από Βόλο προς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι και επιστροφή στο Βόλο, ενώ την Πέμπτη θα αποπλέει στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου προς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο με επιστροφή.
Το Σάββατο το «Πρωτεύς» θα αποπλέει από το Βόλο στη 1 το μεσημέρι προς Σκιάθο και Γλώσσα και την Κυριακή στις 06.15 από τη Γλώσσα για Βόλο και στις 11.30 για τα νησιά των Σποράδων και το Μαντούδι Εύβοιας, με επιστροφή στη Γλώσσα.

Το Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Μαρτίου το πλοίο θα αποπλέει στις 11.15 από Σκιάθο για Γλώσσα, Μαντούδι, με επιστροφή στο Βόλο το Σάββατο και στη Γλώσσα την Κυριακή της Αποκριάς, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα αποπλεύσει από τη Γλώσσα στις 17.00 με προορισμό το Βόλο.
Το Σάββατο και Κυριακή 23 και 24 Μαρτίου το πλοίο θα αποπλέει στις 11.15 από Σκιάθο για Γλώσσα, Μαντούδι, με επιστροφή στο Βόλο το Σάββατο και στη Γλώσσα την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα αποπλεύσει από τη Γλώσσα στις 17.00 με προορισμό το Βόλο.

Anes Proteus Dromologia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ