Νέο μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από το νοσοκομείο από τη Ρεγγίνα Μακέδου

0
16
Νέο μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από το νοσοκομείο από τη Ρεγγίνα Μακέδου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η χορεύτρια, που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars, εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό ότι πάσχει από λευχαιμία και υπήρξε υποτροπή.

Ωστόσο, η ίδια δεν το βάζει κάτω. Παραμένει αισιόδοξη, συνεχίζει να χαμογελά και να παραδίδει μαθήματα αισιοδοξίας.

To πρωί της Πέμπτης (2/6), μέσα από stories που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι τόσο ενεργή στα social media αλλά και να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα. Η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν είναι καθόλου εύκολη για τον ασθενή. Οι θεραπείες είναι πολύ δυνατές και δύσκολες. Αλλά όπως όλοι όσοι το κάνουν, έτσι και εγώ, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ. Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν. Με το καλό όταν βγω θα σας τα πω όλα. Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο. Ακόμα και όταν γεννιόμαστε η μαμά μας πονάει, μετά όμως… Έρχεται η ζωή. Να πιστεύετε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα stories της

Η Ρεγγίνα Μακέδου το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξομολογήθηκε ότι ήρθε η ώρα να ξυρίσει τα μαλλιά της, πριν πέσουν μόνα τους από τις θεραπείες, δηλώνοντας απόλυτα έτοιμη για αυτό.

Eυδιάθετη και χορεύοντας τα αποχωρίστηκε και συγκίνησε άπαντες.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θελουμε…. Η μερα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κανεις εσυ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες….

Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα !!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!!
Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας !!! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!! Η μάχη που δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα !!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα ….

Σας ευχαριστώ !!!!!»

H ανάρτησή της

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή