Ντιμπέιτ… ανάμεσα στους δύο ζήτησε ο Τσίπρας από τον Μητσοτάκη – Αντέδρασε ο Βελόπουλος

0
8

Καλό ήταν το κλίμα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το πρωί της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε μισή ώρα καθώς κατά πληροφορίες πέραν της συμφωνίας για εκλογές στις 25 Ιουνίου και για το πρόσωπο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Ιωάννη Σαρμά, δεν συζητήθηκαν ονόματα για την υπηρεσίακη κυβέρνηση.

Κατά την έξοδο των πολιτικών αρχηγών δημιουργήθηκαν δύο «πηγαδάκια»: Το πρώτο αποτελούσαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Βελόπουλος και το δεύτερο ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως φάνηκε στα πλάνα οι τρεις πρώτοι είχαν μια σύντομη συζήτηση μέχρι να φτάσουν στην έξοδο του Προεδρικού Μεγάρου όπου τους περίμεναν οι κάμερες και τα μικρόφωνα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αυτό που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν να προχωρήσουν σε ένα ντιμπέιτ μεταξύ τους πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τον Κυριάκο Βελόπουλο να παρεμβαίνει και να ζητάει να διεξαχθεί μια τηλεμαχία με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών.

Όσον αφορά το δίδυμο Κουτσούμπα-Ανδρουλάκη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΓΓ του ΚΚΕ έμεινε στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για να του συμπαρασταθεί και να μην τον αφήσει μόνο του καθώς λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε με το πόδι του (σ.σ. είχε πάθει ρήξη χιαστών στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου του ΠΑΣΟΚ) περπατάει πιο αργά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή