Ξάνθη: Τεχνικός διευθυντής και… αμισθί ο Κεχαγιάς!

0
6

Ένας παλιός γνώριμος της Ξάνθης, ο Νίκος Κεχαγιάς επιστρέφει στην ακριτική ομάδα στην προσπάθειά αυτής να επανέλθει στο προσκήνιο, με τη διοίκηση ν’ ανακοινώνει την πρόσληψη του 54χρονου παράγοντα ως τεχνικού διευθυντή των αγωνιστικών τμημάτων, θέση την οποία μάλιστα αναλαμβάνει αμισθί!

Ο 54χρονος προπονητής, γεννηθείς στον Βόλο έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής της Ξάνθης από το 1988 έως το 2003, ενώ ως προπονητής έχει αναλάβει την Ξάνθη, τον Παναιτωλικό, τον Θρασύβουλο, την Αναγέννηση Καρδίτσας, την ΑΕ Λάρισας και τη Νίκη Βόλου.

«Το όραμα του ΑΟΞ για την δημιουργία μιας σύγχρονης και ανταγωνιστικής ομάδας που θα βασίζεται στις ακαδημίες και στα παιδιά της περιοχής μας, ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του Νίκου Κεχαγιά ο οποίος με την εμπειρία και τις γνώσεις του καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας αναγέννησης του οργανισμού. Κοινός μας στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα στα ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας της και η επανατοποθέτηση των ακαδημιών στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τον Νίκο Κεχαγιά να έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην ακριτική πόλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή